Opel Corsa: Γιορτάζει με 5 χρόνια εγγύηση και 5 χρόνια δωρεάν service
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Opel Corsa: Γιορτάζει με 5 χρόνια εγγύηση και 5 χρόνια δωρεάν service

2.145 Επισκέψεις στο άρθρο (8/12/2022)

H Opel γιορτάζει τα 160 χρόνια από την ίδρυσή της και τα 40 χρόνια πορείας του Corsa, προσφέροντας στο γερμανικό μικρό 5 χρόνια εγγύηση και 5 χρόνια δωρεάν service.

160 χρόνια Opel, 40 χρόνια Opel Corsa

To Opel Corsa έχει χτίσει εδώ και 40 χρόνια την δική του κληρονομιά και η τελευταία του γενιά θέλει να συνεχίσει την ίδια θετική πορεία. ΄Ήδη, από το ντεμπούτο του το 2019, το Corsa έχει κατακτήσει πολυάριθμους τίτλους καθώς αναδείχτηκε “Company Car of the Year”, “Best Buy Car of Europe 2020” ενώ το Corsa-e κατέκτησε το “Χρυσό Τιμόνι 2020”.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

5 χρόνια εγγύηση και 5 χρόνια δωρεάν service

Η Opel γιορτάζει φέτος 160 χρόνια καινοτομίας και αυτό ακριβώς συμβολίζει το Corsa με τη 40-χρονη πορεία του, κατά τη διάρκεια της οποίας εισήγαγε πολλές καινοτομίες στην κατηγορία των μικρών αυτοκινήτων.

Η Opel γιορτάζει με τον καλύτερο τρόπο τα 160 χρόνια της, αλλά και τα 40 χρόνια του Opel Corsa προσφέροντας 5 χρόνια εγγύηση και 5 χρόνια δωρεάν service για το γερμανικό μικρό. Πρόκειται για ένα σημαντικό κίνητρο για τους φίλους του μοντέλου, το οποίο, σε συνδυασμό με την άμεση παράδοση και εγγύηση τιμής που προσφέρει η Opel για το Corsa, αναμένεται να προσελκύσει το ενδιαφέρον του κοινού.

Σε βενζίνη, diesel αλλά και ηλεκτρικό

Το Corsa διατίθεται με οικονομικούς κινητήρες βενζίνης και diesel που αποδίδουν από 75 έως 130 άλογα και συνδυάζονται με χειροκίνητα κιβώτια πέντε και έξι σχέσεων, αλλά και ένα 8-τάχυτο αυτόματο κιβώτιο. Η Opel έκανε επίσης την ηλεκτροκίνηση προσιτή με το λανσάρισμα του ηλεκτρικού Corsa-e το 2019. Η μπαταρία των 50 kWh μπορεί να φορτίσει στο 80% σε περίπου 30 λεπτά σε ταχυφορτιστή και να προσφέρει αυτονομία έως 353 χλμ. ενώ χάρη στην ισχύ των 136 ίππων χρειάζεται μόλις 8,7’’ για να επιταχύνει από 0 στα 100 km/h.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

ALL SEASON FALKEN VS GOODYEAR
vw