• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές
8 φωτογραφίες »

Ηλεκτρικό ή diesel: Opel Corsa-e Vs Peugeot 208

85.904 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 6/8/2020

Πρίζα ή diesel; To αμιγώς ηλεκτρικό Opel Corsa-e, που «καίει» ελάχιστα, συναντά το diesel Peugeot 208, που κοστίζει τα μισά λεφτά και είναι απαλλαγμένο από το άγχος της αυτονομίας και των ειδικών υποδομών.

OPEL: Πάρε Corsa χωρίς τέλη κυκλοφορίας & με δώρο εξοπλισμό

PEUGEOT: Νέο 3008 με premium χαρακτήρα & τεχνολογία

Φυσικά, άμεση σύγκριση ανάμεσα στα δύο μοντέλα και με τη στενή έννοια του όρου δεν μπορεί να γίνει. Άλλωστε η διαφορά τιμής των δύο μοντέρνων μικρών είναι πολύ μεγάλη. Το ηλεκτρικό Opel Corsa-e είναι διαθέσιμο από 32.230 ευρώ, όταν το diesel Peugeot 208 μπορεί να το αποκτήσει κανείς με σχεδόν τα μισά λεφτά (από 16.500 ευρώ). Από την άλλη όμως έχει εξαιρετικό ενδιαφέρον μια αντιπαράθεση ενός μοντέλου από το άμεσο μέλλον, που πρεσβεύει την οικολογία και την οικονομία κίνησης σε μια χώρα χωρίς ακόμα κίνητρα και τις κατάλληλες υποδομές, με ένα εξελιγμένο σύγχρονο μικρό diesel που τάζει κορυφαία οικονομία στο κόστος κίνησης και δεν έχει κανένα πρόβλημα στον ανεφοδιασμό του.

Σχεδίαση: Παραμένει πιο εντυπωσιακό το 208
Από τη στιγμή, που το ηλεκτρικό Opel Corsa-e δεν διαφέρει ουσιαστικά από τις συμβατικές εκδόσεις (ουσιαστικά μόνο το μονογράφημα «e», οι αεροδυναμικές ζάντες και η απουσία εξάτμισης υποδηλώνουν πως αυτό το Corsa ψάχνει για πρίζα και όχι και αντλία πρατηρίου), τότε το δυναμικό Peugeot 208 έχει το πάνω χέρι στον τομέα του εντυπωσιασμού.

Επόμενη σελίδα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στη σελίδα που σας ενδιαφέρει)

 
Σχολιάστε την είδηση 1 σχόλια