Η Aston Martin προσφέρει πληθώρα επιλογών εξατομίκευσης.

Με το πακέτο αυτό, η Valkyrie γίνεται λίγο πιο γρήγορη στην πίστα.

Η Aston Martin προσφέρει πληθώρα επιλογών εξατομίκευσης.

Με το πακέτο αυτό, η Valkyrie γίνεται λίγο πιο γρήγορη στην πίστα.

Πακέτο AMR Track Performance για Valkyrie

7.841 Επισκέψεις στο άρθρο (23/1/2019)

Το τι θα περιλαμβάνει το πακέτο AMR Track Performance αποκάλυψε η Aston Martin. Διαβάστε τι προσφέρει η μάρκα.

Σε επιβεβαίωση των φημών που είχαν προηγηθεί, η Aston Martin επιβεβαίωσε πως η Valkyrie στην έκδοση «δρόμου» θα είναι διαθέσιμη με το πακέτο AMR Track Performance ενώ έδωσε και κάποιες πληροφορίες για το τι θα περιλαμβάνει.
 
Με το πακέτο αυτό, η Valkyrie γίνεται λίγο πιο γρήγορη στην πίστα, αν και δεν θα μπορεί να ανταγωνιστεί την «πιστάδικη» Valkyrie AMR Pro. Μεταξύ άλλων, το AMR Track Performance περιλαμβάνει αλλαγές στον πρόβολο του μοντέλου που το αυξάνουν την κάθετη δύναμη που παράγεται και βελτιώνουν την απόδοση, ελαφριά φρένα από τιτάνιο, μαύρες ζάντες, αγωνιστική ανάρτηση κ.α που κάνουν την Valkyrie περίπου 8% πιο γρήγορη από την «απλή».

Η Aston Martin προσφέρει πληθώρα επιλογών εξατομίκευσης όπως για παράδειγμα τρία μοναδικά εξωτερικά ή ακόμα και την επιλογή στον ιδιοκτήτη να δημιουργήσει το δικό του εξωτερικό χρώμα μέσω του ΅Q by Aston Martin – CommissionΆ. Ακόμα, πολλές είναι οι επιλογές και στον εσωτερικό διάκοσμο τόσο σε επένδυση όσο και σε χρώματα ενώ με πακέτο όπως το Mokume Carbon Fiber, προσφέρεται ανθρακονημάτινο φινίρισμα στα φωτιστικά σώματα, την καμπίνα και το τινόνι.
 

Toyota
moto