Το νέο πρόγραμμα Peugeot 5 Plus προσφέρει 5 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση & 5 χρόνια πλήρες service δωρεάν για το 3008.

Peugeot: 5 χρόνια δωρεάν service & εγγύηση για το 3008

6.349 Επισκέψεις στο άρθρο (5/9/2019)

Από σήμερα, η Peugeot προσφέρει ένα νέο προνομιακό και άκρως ανταγωνιστικό πρόγραμμα απόκτησης αποκλειστικά για το 3008 που μεταξύ άλλων προσφέρει 5 χρόνια δωρεάν πλήρες service και 5 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση.

Η ελληνική αντιπροσωπεία της Peugeot κάνει ακόμα πιο ελκυστική την απόκτηση του μικρομεσαίου SUV της, 3008, προσφέροντάς το με το νέο προνομιακό πρόγραμμα «Peugeot 5 Plus». Το best-seller SUV της γαλλικής φίρμας έχει ήδη στη φαρέτρα του 63 βραβεύσεις διεθνώς, μέχρι στιγμής, σε τομείς σχεδιασμού, καινοτομίας, τεχνολογίας και αξιοπιστίας και από σήμερα διατίθεται στο επίσημο πανελλαδικό δίκτυο διανομέων της Peugeot με μια μοναδική προσφορά: 5 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση & 5 χρόνια πλήρες service δωρεάν!

Τέλος, να πούμε πως το Peugeot 3008 εφοδιάζεται με το πρωτοποριακό εσωτερικό i-Cockpit και το 4-Μοde Grip Control νέας γενιάς και διατίθεται ετοιμοπαράδοτο με πλούσιο στάνταρ εξοπλισμό σε πληθώρα εκδόσεων με τις τιμές να ξεκινούν από τις 25.300 ευρώ. Όλες οι εκδόσεις του μοντέλου εξοπλίζονται με οικονομικούς κινητήρες βενζίνης και πετρελαίου, οι οποίοι τηρούν τις πιο σύγχρονες και αυστηρές προδιαγραφές ρύπων και τεχνολογίας, καθώς και με νέα αυτόματα κιβώτια 8 ταχυτήτων ΕΑΤ8.

Toyota
moto