Μέσα από ένα κατασκοπευτικό βίντεο στο Nurburgring διακρίνουμε τη νέα έκδοση RS του ανανεωμένου Ford Focus να «κάνει» δοκιμές στο διάσημο Ring, λίγο πριν από το επίσημο ντεμπούτο της.

O συγκεκριμένος 2,3 λτ. κινητήρας EcoBoost θα συνδυάζεται στο νέο Focus RS με 6τάχυτο μηχανικό κιβώτιο και –φυσικά- μπροστινή μετάδοση κίνησης (Εσωτερικό Focus ST).

H νέα RS version του ανανεωμένου Focus θα διαθέτει ένα πιο σπορτίφ και επιθετικό στιλ, σε σχέση με το «απλό» μοντέλο (εικόνα το Focus ST).

To νέο Focus RS προβλέπεται να εφοδιαστεί με τον 4κύλινδρο 2,3 λτ. EcoBoost που προέρχεται από τη Mustang που αποδίδει 330 PS.

«Πιάστηκε» στο Nurburgring το νέο Ford Focus RS (+Video)

6.433 Επισκέψεις στο άρθρο (26/8/2014)

Σε ένα κατασκοπευτικό βίντεο απαθανατίστηκε η νέα έκδοση RS του ανανεωμένου Ford Focus, η οποία θα φέρει πιο επιθετικό body kit σε σχέση με το συμβατικό μοντέλο, ενώ θα αποδίδει 330 PS.

FORD: Αμιγώς ηλεκτρική Mustang Mach-E. Κλείστε το test-drive σας

FORD: Εξοικονόμησε 1.873€ σε καύσιμα το χρόνο

FORD: Κερδίστε €10 κλείνοντας on line ραντεβού

Μέσα από ένα κατασκοπευτικό βίντεο στο Nurburgring διακρίνουμε τη νέα έκδοση RS του ανανεωμένου Ford Focus να «κάνει» δοκιμές στο διάσημο Ring, λίγο πριν από το επίσημο ντεμπούτο της.

Πιο συγκεκριμένα, το νέο Ford Focus RS θα είναι η τελευταία hot εκδοχή του σημερινού μικρομεσαίου μοντέλου, αφού το 2017 προβλέπεται να κάνει πρεμιέρα η νέα γενιά του Focus.

Όσον αφορά τώρα τη νέα RS version του ανανεωμένου Focus, αυτή πρόκειται –σύμφωνα με πληροφορίες- να διαθέτει ένα πιο σπορτίφ και επιθετικό στιλ, σε σχέση με το «απλό» μοντέλο, ενώ θα φέρει και νέα πιο εξελιγμένη ανάρτηση για πιο σπορτίφ αίσθηση οδήγησης. Επίσης, το νέο Focus RS θα φέρει διαφορικό περιορισμένης ολίσθησης για καλύτερα «κρατήματα», αναφορικά με το 5θυρο μικρομεσαίο.

Σχετικά τώρα με τον κινητήρα του νέου Focus RS, προβλέπεται να εφοδιαστεί με τον 4κύλινδρο 2,3 λτ. EcoBoost που προέρχεται από τη Mustang που αποδίδει 330 PS. Δηλαδή το εν λόγω hot hatchback θα τροφοδοτείται από μικρότερου κυβισμού μοτέρ, σε σχέση με το προηγούμενο μοντέλο (έφερε 5κύλινδρο 2,5 λτ. μοτέρ) ενώ θα έχει 30 ίππους μεγαλύτερη ισχύ. Επίσης, ο συγκεκριμένος 2,3 λτ. κινητήρας EcoBoost θα συνδυάζεται στο νέο Focus RS με 6τάχυτο μηχανικό κιβώτιο και –φυσικά- μπροστινή μετάδοση κίνησης.

Διαβάστε περισσότερα για το FORD FOCUS