Ford Puma: Ετοιμοπαράδοτο και φουλ σε εξοπλισμό με 26.371€
7 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Ford Puma: Ετοιμοπαράδοτο και φουλ σε εξοπλισμό με 26.371€

127.188 Επισκέψεις στο άρθρο (3/11/2022)

Το Ford Puma διατίθεται στην Ελλάδα ετοιμοπαράδοτο στην έκδοση ST-Line Design που συνδυάζεται αποκλειστικά με τον ήπια υβριδικό 1.000άρη στην έκδοση με τα 125 άλογα.

Η τιμή του Ford Puma ST-Line Design στην Ελλάδα

Η Ford προσφέρει στην Ελλάδα το Puma, ετοιμοπαράδοτο, σε έκδοση με όνομα ST-Line Design, η οποία διαθέτει πλούσιο στάνταρ εξοπλισμό. Το Puma ST-Line Desing είναι άμεσα διαθέσιμη στο επίσημο Δίκτυο Ford στην έκδοση 1.0L 125 PS mHEV με χειροκίνητο κιβώτιο 6 σχέσεων με τιμή 26.371 ευρώ

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Πλούσια εξοπλισμό η ST-Line Design

Η νέα έκδοση ST-Line Design βασίζεται στην ήδη ολοκληρωμένη σειρά ST-Line, διαθέτοντας πλούσιο στάνταρ εξοπλισμό, ο οποίος περιλαμβάνει μεταξύ άλλων: 17άρες ζάντες, ηλεκτρικά ρυθμιζόμενους, θερμαινόμενους και αναδιπλούμενους καθρέπτες στο χρώμα του αμαξώματος, με ενσωματωμένα φλας και φώτα εδάφους, φώτα LED μπροστά και πίσω, αυτόματα φώτα και υαλοκαθαριστήρες με αισθητήρα βροχής, αναλογικό πίνακα οργάνων 4,2 ιντσών, κάμερα οπισθοπορείας, σένσορες παρκαρίσματος πίσω, οθόνη αφής 8 ιντσών, λειτουργία πλοήγησης μέσω σύνδεσης κινητού τηλεφώνου (Android Auto και Apple CarPlay), SYNC 3 και ενσωματωμένο μόντεμ, αλλά και μία πλούσια σουίτα συστημάτων ασφάλειας και υποβοήθησης της οδήγησης, συμπεριλαμβανομένης της υποβοήθησης έναντι σύγκρουσης και αυτόματου φρεναρίσματος, υποβοήθησης και προειδοποίησης διατήρησης λωρίδας, αναγνώρισης ορίων ταχύτητας και προειδοποίησης κόπωσης οδηγού.

To κορυφαίο B-SUV σε πορτ-μπαγκάζ

Το Ford Puma είναι το μικρό SUV με το μεγαλύτερο πορτ-μπαγκάζ στην κατηγορία του, με την εταιρεία να ανακοινώσει πως ο χώρος αποσκευών χωράει 456+80 λίτρα. Στις δικές μας μετρήσεις είδαμε ότι το Puma χωράει 502 λίτρα, νούμερο που ξεπερνάει ακόμα και τις τιμές αρκετών μικρομεσαίων SUV. Η συγκεκριμένη τιμή προκύπτει συνδυαστικά, με τα 426 λίτρα να αφορούν τον κύριο χώρο για τις αποσκευές και τα υπόλοιπα 76 να προκύπτουν από το καινοτόμο MegaBox. Ουσιαστικά μιλάμε για ένα βαθύ έξτρα χώρο στον πάτο του πορτ-μπαγκάζ ο οποίος είναι αδιάβροχος και διαθέτει τάπα αποστράγγισης στο κάτω μέρος ώστε να πλένεται με λάστιχο.

Συνέχεια του άρθρου >>>
NEO PROACE
NISSAN