Ποδαρικό με Reverse Sales από τη Citroen

4.013 Επισκέψεις στο άρθρο (3/1/2019)

Η Citroen κάνει ποδαρικό στο 2019 φέρνοντας στο προσκήνιο το πρόγραμμα Reverse Sales, παράλληλα με την 5ετή εγγύηση και το Citroen Advanced Comfort.

Με ένα νέο Citroën, όλοι μπορούν να μπουν με το δεξί στο 2019 και να απολαύσουν την τεχνολογία, την άνεση και τους βραβευμένους κινητήρες. Παράλληλα, με τους διαθέσιμους συνδυασμούς εξατομίκευσης και τους κινητήρες που συμμορφώνονται με τις αυστηρότερες προδιαγραφές Euro 6.2, ολόκληρη η γκάμα των αυτοκινήτων της γαλλικής μάρκας καλύπτει όλες τις ανάγκες του υποψήφιου αγοραστή.
 
 
Έχοντας ήδη προσφέρει ευνοϊκούς και ανταγωνιστικούς όρους απόκτησης, η Citroën ανατρέπει για ακόμη μία φορά τα δεδομένα, με την ενέργεια «Citroën Reverse Sales». Κατά τη διάρκεια της ενέργειας, η Citroën αλλάζει ξανά ρόλους με τους καταναλωτές και δίνει τη δυνατότητα να πουλήσουν εκείνοι το παλιό τους αυτοκίνητο και να επιλέξουν μέσα από την πλήρη γκάμα των μοντέλων της μάρκας, το δικό τους, ολοκαίνουργιο Citroën, σε τιμή... Reverse Sales.
 
Η γκάμα των καινούργιων μοντέλων είναι άμεσα διαθέσιμη και συνοδεύεται από το πρόγραμμα Citroën Advanced Comfort που εγγυάται ένα απόλυτα άνετο οδηγικό περιβάλλον. Παράλληλα, η 5ετής εγγύηση της Citroën, καλύπτει πλήρως τις απαιτήσεις των καταναλωτών για ένα ασύγκριτα ήρεμο και αξιόπιστο 2019, αλλά και για το μέλλον.
 
Η νέα χρονιά ξεκινά δυναμικά στο Επίσημο Δίκτυο Διανομέων Citroen. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα της μάρκας έως τις 31 Ιανουαρίου.

Ακολουθήστε το autotriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
Τα πάντα για επαγγελματικό όχημα
AYGO