Ποιός είναι ο ιδιοκτήτης του ακριβότερου supercar στον κόσμο;
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Ποιός είναι ο ιδιοκτήτης του ακριβότερου supercar στον κόσμο;

6.611 Επισκέψεις στο άρθρο (8/11/2022)

Η Bugatti La Voiture Noire (το μαύρο αυτοκίνητο) είναι, πραγματικά, ένα έργο τέχνης. Και είναι και το ακριβότερο supercar στον κόσμο, με την τιμή πώλησής της να ξεπερνά τα $18 εκατομμύρια.

Η ακριβότερη Bugatti στον κόσμο, έκανε το ντεμπούτο της στην έκθεση της Γενεύης το 2019, ως ορόσημο για τα 110α γενέθλια της αυτοκινητοβιομηχανίας. Είναι βασισμένη στον σχεδιασμό της Type 57SC Atlantic, που είχε σχεδιαστεί από τον γιο του ιδρυτή της Bugatti, Jean, το 1934.
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Μόνο τέσσερις Atlantic είχαν παραχθεί, ενώ η προσωπική Atlantic του Jean, εξαφανίστηκε μυστηριωδώς, μετά την φόρτωσή της σε τρένο, για να προστατευθεί από τους Ναζί κατά τη διάρκεια του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου. Η La Voiture Noire είναι μοναδική στον κόσμο, καθώς δεν έχουν παραχθεί άλλα, ίδια μοντέλα.
 

Ποιος όμως είναι ο ιδιοκτήτης της πολύφημης Bugatti;


Δεν υπάρχει επιβεβαιωμένη μαρτυρία για την ιδιοκτησία του πανέμορφου supercar και ο κάτοχός της, δεν έχει γίνει ακόμη γνωστός. Κυκλοφορούν διάφορες φήμες, φυσικά, που θέλουν τον Christiano Ronaldo να είναι ο πιθανός αγοραστής της, ενώ άλλες θέλουν τον πρώην διευθυντή της VW, Ferdinand Piech, να είναι αυτός που την έχει υπό την κατοχή του.
Η La Voiture Noire εθεάεθη για μια στιγμή το Νοέμβρη του 2021, μέσα στην καρότσα φορτηγού μεταφορικής, στο Λονδίνο, μα ο ιδιοκτήτης της δεν είναι ακόμη επιβεβαιωμένος!

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

ford
ΜΟΤΟ