O Jackman θα αναλάβει το ρόλο του νεαρού Enzo.

O Jackman θα αναλάβει το ρόλο του νεαρού Enzo.

Ποιος θα ενσαρκώσει τον Εnzo Ferrari;

2.556 Επισκέψεις στο άρθρο (14/3/2017)

Ποιος διάσημος ηθοποιός πήρε τον ρόλο του Enzo Ferrari για την ταινία αυτοβιογραφίας του; Δες ποιος είναι και ποιος αρνήθηκε την πρόταση των παραγωγών.

Mετά την επιτυχία στο Logan της Marvel, ο Hugh Jackman θα είναι σύμφωνα με πληροφορίες ο πρωταγωνιστής την επερχόμενη βιογραφική ταινία του Enzo Ferrari, που θα βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες τα επόμενα χρόνια. Ο Αυστραλός ηθοποιός θα παίξει τον Enzo, με σκηνοθέτη τον υποψήφιο για Οσκαρ, Michael Mann.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

 
Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Jackman θα αναλάβει το ρόλο του νεαρού Enzo, τόσο ως οδηγός αγώνων και όσο και ως επιχειρηματίας, ενώ η Noomi Rapace από την Σουηδία θα παίξει την εν διαστάσει σύζυγό του, Λίντα. Οι παράγωγοι της ταινίας αρχικά ήθελαν έναν άλλον πρωταγωνιστή, τον Christian Bale, όμως  αυτός δεν δέχτηκε μετά από ανησυχίες σχετικά με το σωματικο βαρος που επρεπε να προσθεσει για τον ρόλο.
Η ταινία βρισκόταν στο συρτάρι έτοιμη για παράγωγη εδώ και 17 χρόνια και θα ήταν μια συνεργασία μεταξύ του Mann και του Pollack, όμως ο τελευταίος απεβίωσε το 2008. Μετά από πολλά εμπόδια, η ταινία αναμένεται να αρχίσει την παραγωγή το 2018 για να  κάνει πρεμιέρα το 2019, με έμφαση κυρίως στο 1957 και στην αντιπαλότητα μεταξύ της Ferrari και της Maserati.
  
Αλλά ο Jackman μπορεί να μην είναι η μόνος που θα κληθεί να υποδυθεί τον Enzo. Το 2015, αναφέρθηκε ότι ο Robert De Niro θα έπαιζε μια άλλη έκδοση του ιδρυτή της Ferrari σε μια ξεχωριστή ταινία. Αυτή η ταινία θα αναφερόταν στην ευρύτερη ζωή του Διευθύνοντος Συμβούλου, από τη δεκαετία του 1940 μέχρι το θάνατό του στα τέλη της δεκαετίας του 80. Δεν είναι όμως σαφές αν αυτή η ταινία θα προχωρήσει σε παραγωγή.

Πώς σας φαίνεται ο Jackman σαν τον Εnzo Ferrari της μεγάλης οθόνης;
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Mercedes
test center