Οι φήμες λένε ότι η VW θα λανσάρει σύντομα R έκδοση για το Polo νέας γενιάς.

Polo R με 310 PS;

4.550 Επισκέψεις στο άρθρο (2/11/2017)

Έντονες είναι οι φήμες που λένε ότι η VW θα λανσάρει σύντομα R έκδοση για το Polo νέας γενιάς! Διαβάστε τι μαθαίνουμε.

Νέες πληροφορίες σχετικά με τα σχέδια της Volkswagen για την ανάπτυξη μιας νέας έκδοσης υψηλών επιδόσεων για τον αντιπρόσωπό της στην μικρή κατηγορία.

Πηγές από το στρατόπεδο της γερμανικής μάρκας αναφέρουν ότι τα στελέχη της συζητούν το ενδεχόμενο να προχωρήσει η εταιρεία στο λανσάρισμα R έκδοσης για το νέο Polo, παίρνοντας δάνειο το δίλιτρο κινητήριο σύνολο του Golf R απόδοσης 310 ίππων. Μάλιστα, λέγεται ότι τα πρώτα μοντέλα προπαραγωγής έχουν ήδη κατασκευαστεί και βρίσκονται σε στάδιο δοκιμών εξέλιξης.
 
Από την πλευρά του, ο Ralf Kolling, επικεφαλής των γραμμών παραγωγής της VW αναφέρει ότι το Polo δεν θα έχει κανένα πρόβλημα στο να υιοθετήσει ένα τέτοιο μηχανικό σύνολο, αφού αυτό είναι ένα από τα πλεονεκτήματα της MQB πλατφόρμας που μοιράζεται με το Golf. Aντιθέτως, λέγεται πως δεν θα λάβει σύστημα τετρακίνησης έτσι ώστε να παραμείνει πιο προσιτό οικονομικά και να μην αυξηθεί το βάρος του.

Οι φίλοι της VW ίσως θυμούνται ότι στην προηγούμενη γενιά του, η μάρκα λάνσαρε το Polo R WRC Street, μια σπέσιαλ έκδοση η οποία διατέθηκε αποκλειστικά σε 2.500 μονάδες. Σύμφωνα με πληροφορίες τέλος, απώτερος σκοπός της εταιρείας είναι να μεγαλώσει την R «οικογένεια» στα μοντέλα της, με τα πρώτα υποψήφια μοντέλα να είναι τα Tiguan, Touareg, T-Roc και Αrteon.

LEASING APRILIOS
4green