Πού και γιατί ξεχωρίζει το SINCERA SN110 της Falken;
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Πού και γιατί ξεχωρίζει το SINCERA SN110 της Falken;

14.703 Επισκέψεις στο άρθρο (26/1/2023)

Θερινό ελαστικό με εξαιρετική ευστάθεια, καλύτερο φρενάρισμα, top κράτημα σε βρεγμένο & στεγνό, με βελτιωμένα χαρακτηριστικά φθοράς. Αν προσθέσεις την βελτιωμένη αντίσταση κύλισης η οποία εξοικονομεί από κατανάλωση καυσίμου και την budget friendly τιμή του, έχεις μπροστά σου μία πολύ καλή επιλογή ελαστικών αυτοκινήτου.

Το θερινό αυτό  ελαστικό της Falken είναι το αποτέλεσμα ενός διετούς εντατικού αναπτυξιακού προγράμματος από τους μηχανικούς της δημοφιλούς μάρκας. Χάρη σε επίπονη έρευνα και δουλειά, δημιούργησαν ένα ελαστικό που πετυχαίνει διψήφια ποσοστά βελτίωσης στο δυναμικό φρενάρισμα και τη δυναμική οδήγηση σε σχέση με τον προκάτοχό του, το SINCERA SN832 ECORUN, ενώ  παράλληλα υπερβαίνει τη διάρκεια ζωής και φθοράς συγκριτικά με αντίστοιχα ελαστικά άλλων επώνυμων μαρκών.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Τα βασικά του χαρακτηριστικά!

  1. Αεροδυναμικό πλευρικό τοίχωμα
  2. Bελτιστοποιημένη γεωμετρία μπλοκ για χαμηλή κατανάλωση καυσίμου & εξαιρετική άνεση
  3. Κλειστές αυλακώσεις ώμων για άμεση απόκριση στο στεγνό & αθόρυβη κύλιση
  4. Σχεδίαση για βελτιωμένη αντοχή & χιλιομετρική απόδοση

Ο σχεδιασμός & τα οφέλη του κατόχου

Το νέο SINCERA SN110  είναι σχεδιασμένο με στόχο να προσφέρει αυτά που υπόσχεται. Το αεροδυναμικό πλευρικό τοίχωμα του, μειώνει τις αναταραχές που δημιουργούν αντίσταση αέρα, ώστε να επιτυγχάνεται η απαραίτητη (στις μέρες μας) οικονομία καυσίμου. Τα ημισφαιρικά πλευρά σε όλο το μοτίβο του πέλματος εξασφαλίζουν ομοιόμορφη πίεση και επαφή με το οδόστρωμα για τη μείωση της τριβής και τη βελτίωση της χιλιομετρικής απόδοσης. Επιπλέον, η κλειστή αυλάκωση στους ώμους του ελαστικού, προσφέρει λιγότερη παραμόρφωσή τους, με αποτέλεσμα να μειώνεται η απόσταση του φρεναρίσματος. Τέλος, ο εύκαμπτος πυρήνας στο κέντρο του ελαστικού διατηρεί τη διαμήκη δυσκαμψία των πλευρών για τη βελτίωση της σταθερότητας και της πρόσφυσης, ακόμη και στις κακές οδικές επιφάνειες που αρκετές φορές συναντά ο μέσος οδηγός  στο ελληνικό οδικό δίκτυο.

Η προηγμένη τεχνολογία του, 4D-Nano Design

Όσον αφορά την γόμα του ελαστικού, χρησιμοποιήθηκε η αξιόπιστη και αποδεδειγμένη διαδικασία σχεδίασης Advanced 4D-NANO της Falken. Βέλτιστη ένωση από καουτσούκ η οποία προσφέρει άριστη πρόσφυση σε βρεγμένους και στεγνούς δρόμους, διατηρώντας παράλληλα σε μειωμένο επίπεδο τον δείκτη φθοράς του ελαστικού.

Σημειώστε πως το SINCERA SN110 της Falken είναι διαθέσιμο σε 49 διαστάσεις για τροχούς 14 "-16". Αποτελεί μία ιδανική επιλογή για αυτοκίνητα όπως Ford Fiesta, Hyundai i10 / i20, VW Golf, Fiat 500, BMW 1 Series, MINI και πολλά άλλα.

Τι λέει και ο κατασκευαστής (του brand Falken)

Στην περιγραφή του ξεχωριστού αυτού προϊόντος της γκάμας της, η αναφορά του κατασκευαστή, επισημαίνει τα εξής:

ΒΑΣΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ
  • Εύκαμπτες κορυφές πυρήνα & κλειστή αυλάκωση ώμου.
  • Προηγμένη τεχνολογία 4D-Nano Design (ενισχύει τη σύνδεση πολυμερούς-πυριτίου)

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ
-Μηχανική λαβή & λιγότερη παραμόρφωση των μπλοκ ώμων σε ακραίες συνθήκες χειρισμού.
-Βελτιστοποίηση σε νανοκλίμακα σύνθετων συστατικών

ΟΦΕΛΗ σχεδιασμού – λειτουργίας του
Εξαιρετική ευστάθεια στην ευθεία γραμμή, μικρότερες αποστάσεις φρεναρίσματος και άμεση απόκριση του τιμονιού. Εξαιρετικό κράτημα τόσο σε βρεγμένο όσο και σε στεγνό οδόστρωμα, με βελτιωμένα χαρακτηριστικά φθοράς. Βελτιωμένη αντίσταση κύλισης η οποία εξοικονομεί από κατανάλωση καυσίμου (μειώνοντας την απώλεια ενέργειας μέσω της τριβής).

Να σημειώσουμε πως το συγκεκριμένο ελαστικό της Smart Premiumμάρκας (όπως χαρακτηρίζεται) Falken, έχει διακριθεί με επιδόσεις σε διεθνή tests (π.χ. ADAC 2022) ενώ διατίθεται και σε budget friendly τιμή (ως και 30% καλύτερη από ισάξια σε επιδόσεις άλλα ελαστικά της premiumκατηγορίας). Η απόφαση δική σας.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Ακολουθήστε το autotriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις, στο Autotriti.gr
Σχολιάστε
test center
test center