Αρρηκτος δεσμός φαίνεται ότι έχει δημιουργηθεί μεταξύ Hyundai και Dani Sordo, μετά και την ανανέωση του συμβολαίου του.

Αρρηκτος δεσμός φαίνεται ότι έχει δημιουργηθεί μεταξύ Hyundai και Dani Sordo, μετά και την ανανέωση του συμβολαίου του.

Που οδεύει η σχέση Sordo-Hyundai;

2.534 Επισκέψεις στο άρθρο (24/8/2016)

Η κορεάτικη αγωνιστική ομάδα WRC φαίνεται πως στοχεύει προς το βάθρο και γι` αυτό θέλει να έχει πίσω από το τιμόνι του i20 τον Dani Sordo για κάποιο χρονικό διάστημα. Για πόσο όμως;

Παρόλο που οι Κορεάτες δεν έχουν καταφέρει ακόμα να είναι σε μεγάλο βαθμό ανταγωνιστικοί κυρίως στο πρωτάθλημα οδηγών του WRC, φαίνεται όμως πως προετοιμάζονται για ολομέτωπη επίθεση, έχοντας ως στόχο το βάθρο με κάθε τρόπο.
Αυτό φαίνεται ξεκάθαρα μετά και την ανανέωση του συμβολαίου του οδηγού Dani Sordo για δυο ακόμη χρόνια. Υπενθυμίζουμε ότι η ομάδα συγκροτείται από τους Dani Sordo και Thierry Neuville.
Ο 33χρονος Ισπανός οδηγός αγώνων ράλι έχει βρεθεί 39 φορές στο πόντιουμ από το 2003 μέχρι σήμερα, οδηγώντας παλιότερα για την Citroen αλλά και την Mini, ενώ η σχέση του με τους Κορεάτες φαίνεται πως έχει πάρει τη μορφή «γάμου» μιας και δε λένε να τον αποχωριστούν.
Τέλος, αξίζει να αναφερθεί ότι η Sordo στην μέχρι τώρα κατάταξη βρίσκεται στην έκτη θέση στο πρωτάθλημα των οδηγών, με τον ομόσταβλό του Neuville να είναι δυο θέσεις ψηλότερα στην τέταρτη θέση, ενώ η Hyundai έχει πλασαριστεί στη δεύτερη θέση του πρωταθλήματος κατασκευαστών. 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Hyundai
vw