Ποια είναι τα βασικά πλεονεκτήματα του CNG;

Φυσικό Αέριο - καύσιμο με Premium χαρακτήρα!

15.360 Επισκέψεις στο άρθρο (30/5/2018)

Όλοι γνωρίζουν τα οικονομικά και οικολογικά πλεονεκτήματα του. Οι κυβερνήσεις της Ευρωπαικής Ένωσης το τοποθετούν στις προτεραιότητες τής επίσημης ενεργειακής τους πολιτικής. Νέα μοντέλα έρχονται και στην Ελλάδα ενώ ευρύ δίκτυο ,πλέον, πιστοποιημένων εγκαταστατών μπορούν να προχωρήσουν και σε αξιόπιστες μετατροπές ! Όπως και αν το δεις το Φυσικό Αέριο δημιουργεί πλεονέκτημα οικονομίας και στον τομέα των μεταφορών και της αυτοκίνησης ! Ποια είναι όμως τα δυνατά του πλεονεκτήματα που μπορούν να του προσάψουν και κάποια … Premium χαρακτηριστικά; Aς τα δούμε:

Η χρήση του, εξασφαλίζει εξοικονόμηση ως και 60% !
Ο κάτοχος ενός οχήματος διπλού καυσίμου (βενζίνης-Cng ή Diesel-Cng) κερδίζει τεράστια οικονομία στο κόστος καυσίμου ανά χιλιόμετρο. Ως και 60% σε σύγκριση με ένα βενζινοκίνητο και εξοικονόμηση που υπερβαίνει το 30% σε σχέση με ένα diesel-οκίνητο.

Δεν χάνει σε καμία σύγκριση κινητήρων !
Tα μοντέλα διπλού καυσίμου, που λειτουργούν με φυσικό αέριο, παράγουν 25% λιγότερο διοξείδιο του άνθρακα από μοντέλα που κινούνται μόνο με βενζίνη. Παράλληλα εκπέμπουν 95% λιγότερο μονοξείδιου του άνθρακα, 80% λιγότερους υδρογονάνθρακες και 30% λιγότερα οξείδια του αζώτου (NOx2). Αξίζει να σημειώσετε πως και σε σχέση με τα diesel μοντέλα οι κινητήρες που λειτουργούν με φυσικό αέριο παράγουν  35% λιγότερο διοξείδιο του άνθρακα ! 

Μπορείς να απολαύσεις την οικονομία του χωρίς να στερηθείς επιδόσεις !
Διπλού καυσίμου κινητήρες σημαίνει πως :
-κρατάς τις επιδόσεις και τις χαρές του αυτοκινήτου που επέλεξες
-έχεις τεράστια αυτονομία
-δεν ξε-μένεις πουθενά (ότι ώρα θέλεις με το γύρισμα ενός διακόπτη  «αλλάζεις  καύσιμο»). 

Δεν νοθεύεται ! 
Ανόθευτο από την «φύση του» ! Έχεις το κεφάλι σου ήσυχο. Κρατάς τον κινητήρα σου υγιή και δυνατό.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

ford
NISSAN