Προσφορά Citroen για το C4 Cactus

5.931 Επισκέψεις στο άρθρο (23/6/2018)

Η Citroen ακολουθώντας την πελατοκεντρική της φιλοσοφία, κάνει πιο εύκολη την απόκτηση του του νέου C4 Cactus, προσφέροντάς το με 36 άτοκες δόσεις. Δείτε αναλυτικά την προσφορά.

Το Νέο C4 Cactus εφοδιασμένο με τις σταθερές αξίες της Citroën, καταφέρνει να ξεχωρίζει με τη μοναδική του σχεδίαση και την έντονη προσωπικότητά του, χάρη στην προηγμένη τεχνολογία, την κορυφαία άνεση και τους πολυβραβευμένους κινητήρες. Το C4 Cactus είναι το πρώτο Citroën στην Ευρώπη που, στο πλαίσιο του προγράμματος Citroën Advanced Comfort, διαθέτει το πρωτοποριακό σύστημα ανάρτησης με Progressive Hydraulic Cushions (PHC), προσφέροντας την αίσθηση της οδήγησης πάνω σε ένα “μαγικό χαλί”. Είναι επίσης, το πρώτο μοντέλο παγκοσμίως που διαθέτει τα καινοτόμα Advanced Comfort καθίσματα για κορυφαία επίπεδα άνεσης. 
 
Το νέο C4 Cactus που πρόσφατα λανσαρίστηκε στη χώρα μας, αποτελεί την καλύτερη επιλογή στην κατηγορία του, αφού σε συνδυασμό με τον υπερπλούσιο εξοπλισμό και τις κορυφαίες τεχνολογίες που διαθέτει, προσφέρεται στην ελκυστική τιμή των 14.850 ευρώ, καθώς και με 5 Χρόνια Εγγύηση. 
 
Πιο συγκεκριμένα, το άτοκο χρηματοδοτικό πρόγραμμα έχει ως εξής:  
• 36 Πραγματικά Aτοκες Δόσεις
• από 249 ευρώ το μήνα
• 40% προκαταβολή 
 
Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε το Επίσημο Δίκτυο Διανομέων Citroen.

BRIDGESTONE TURANZA 6
test center