• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

ο Zetsche επιβεβαίωσε τα πλάνα της εταιρείας να επεκτείνει την γκάμα των compact μοντέλων της σε 8.

Η ανάπτυξη της Α-Class γίνεται στην πιο τεχνολογικά ανεπτυγμένη αεροδυναμική σήραγγα του κόσμου.

Πρώτες εικόνες για Α-Class(+vid)

3.941 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 17/5/2017

To αφεντικό της Daimler διέρρευσε τις πρώτες καμουφλαρισμένες εικόνες της A-Class και προχώρησε σε δηλώσεις σχετικά με την ανάπτυξη μιας μεγάλης γκάμας compact μοντέλων.

 
Η Μercedes φαίνεται πως βρήκε μια νέα μέθοδο teaser για να επερχόμενα μοντέλα της, δημοσιεύοντας φωτογραφίες μιας καμουφλαρισμένης Α-Class στο LinkedIn, μια πλατφόρμα δικτύωσης που χρησιμοποιούν επιχειρήσεις και εργαζόμενοι.

Δίπλα στο αυτοκίνητο βρίσκεται ο πρόεδρός της Daimler, κ. Dieter Zetsche που περιγράφει  την Α-Class επόμενης γενιάς ως πολύ ξεχωριστή και σημειώνει πως τα αποκαλυπτήρια της θα γίνουν κάποια στιγμή μέσα στο επόμενο έτος. Οι εικόνες προέρχονται από μια πρόσφατη δοκιμή που περιελάμβανε και άλλα νέα μοντέλα, όπως την επερχόμενη CLS.
 
Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Zetsche επιβεβαίωσε τα πλάνα της εταιρείας να επεκτείνει την γκάμα των compact μοντέλων της σε 8, συμπεριλαμβανομένου ένα Α-Class Sedan που θα έχει πιο εξελιγμένα συστήματα υποβοήθησης στην οδήγηση. Όπως αναφέρει η εταρεία, η ανάπτυξη της Α-Class γίνεται στην πιο τεχνολογικά ανεπτυγμένη αεροδυναμική σήραγγα του κόσμου, που είναι ικανή να προσομοιώσει θερμοκρασίες από -40 μέχρι και +60 βαθμούς Κελσίου και ταχύτητες μέχρι και 265 χλμ/ώρα. Τέλος, τα αυτοκίνητα που αναπτύσσονται εκεί μπορούν να δοκιμαστούν σε συνθήκες τροπικών καταιγίδων ή  πολικών χιονοθυελλών, δημιουργώντας ένα αυτοκίνητο ικανό να ανταπεξέλθει σε όλες τις συνθήκες.

Ποια άλλη καινοτομία πρέπει να περιμένουμε από την Μercedes για την Α-Class;