4 φωτογραφίες »

Τις πρώτες εικόνες του νέου Genesis G80 έδωσε στη δημοσιότητα η εταιρεία.

Πρώτες εικόνες του νέου Genesis G80

2.823 Επισκέψεις στο άρθρο (5/3/2020)

Τις πρώτες εικόνες του νέου Genesis G80 έδωσε στη δημοσιότητα η εταιρεία λίγο πριν το μοντέλο πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του.


Κοιτώντας τις εικόνες φαίνεται πως η κορεατική αυτοκινητοβιομηχανία βασίστηκε αρκετά στη σχεδίαση του πρόσφατου SUV GV80, συμπεριλαμβανομένου του νέου χαρακτηριστικού των «δύο γραμμών» που υιοθετεί η μάρκα. Το στοιχείο αυτό ξεκινά από τους εμπρόσθιους προβολείς και εμφανίζεται τόσο στο πλάι όσο και στο πίσω μέρος και πάλι στα φωτιστικά σώματα. Δεν πρέπει να παραβλέπεται η μαζική γρίλια που θυμίζει ασπίδα, ενώ στο πίσω μέρος εκτός από τα προαναφερόμενα φωτιστικά σώματα βλέπουμε ένα κομψό σχεδιασμό με αρκετές καμπύλες.
 
Στο εσωτερικό του, το G80 φαίνεται να κλέβει πολλές λεπτομέρειες από το GV80, συμπεριλαμβανομένης της οθόνης αφής 14,5 ιντσών και των ξύλινων χαρακτηριστικών στο ταμπλό και την κεντρική κονσόλα όπου έχουν τοποθετηθεί δύο περιστροφικοί επιλογείς. Από κει και πέρα όντας ένα πολυτελές αμάξι, το G80 διαθέτει άφθονο δέρμα στα καθίσματα, στο τιμόνι και στα πάνελ, ενώ παρόντας είναι και τα μεταλλικά στοιχεία.
 
Γνωρίζουμε ότι το G80 μοιράζεται την ίδια πλατφόρμα με το GV80 και παρόλο που η Genesis δεν έχει επιβεβαιώσει ακόμα καμία πληροφορία σχετικά με το σύστημα μετάδοσης κίνησης, η φημολογία αναφέρει πως το G80 θα έχει είτε τον τετρακύλινδρο 2,5 λίτρων κινητήρα ή τον 3,5 λίτρων V6 που έχει και το SUV.

Toyota
test center