4 φωτογραφίες »

H Hyundai έδωσε στη δημοσιότητα τις πρώτες teaser εικόνες του Kona N.

Πρώτες εικόνες του νέου Hyundai Kona N

7.484 Επισκέψεις στο άρθρο (10/3/2021)

Τις πρώτες επίσημες εικόνες του νέου Kona N χωρίς καμουφλάζ δημοσίευσε η Hyundai προετοιμάζοντας έτσι το κοινό για τα επίσημα αποκαλυπτήρια που αναμένεται να ακολουθήσουν.


Η Hyundai δεν έχει στο πλάνο της μόνο την κατασκευή ηλεκτρικών όπως το Ioniq 5, καθώς είναι γνωστό πως το τμήμα Ν εργάζεται πάνω στην εξέλιξη της ισχυρότερης έκδοσης του Kona. Μέχρι σήμερα επισήμως είχαμε δει το μοντέλο αποκλειστικά με καμουφλάζ, ωστόσο αυτό άλλαξες καθώς η κορεατική μάρκα σήμερα έδωσε στη δημοσιότητα τις πρώτες teaser εικόνες που παρουσιάζουν το ισχυρό SUV χωρίς καμουφλάζ.
 
Αν και οι εικόνες δεν είναι στη φωτεινότητα που πρέπει, είναι εμφανής ο πιο επιθετικός σχεδιασμός που έχει λάβει το Kona N. Το μοντέλο έχει κερδίσει μία νέα πιο σπορ γρίλια, μεγάλες εισόδους αέρα και τη χαρακτηριστική κόκκινη διακοσμητική γραμμή που ξεκινάει από μπρος και φτάνει μέχρι πίσω. Πηγαίνοντας προς την «ουρά» του αυτοκινήτου βλέπουμε τους τροχούς να είναι μεγαλύτεροι σε σχέση με του απλού Kona, ενώ στο πίσω μέρος δεσπόζει μία αεροτομή στο τέλος της οροφής που φιλοξενεί ένα τριγωνικό τρίτο φως φρένων. Φυσικά η προσοχή μας πέφτει τόσο στον αεροδυναμικό διαχύτη, όσο και στις δύο μεγάλες στρογγυλές απολήξεις της εξάτμισης.
 
Επίσημη πληροφόρηση για το εσωτερικό δεν υπάρχει, ξέρουμε όμως εδώ και καιρό για τον κινητήρα. Το Hyundai Kona N θα είναι εξοπλισμένο με τον γνωστό 2λιτρο υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα, ο οποίος θα μπορεί να συνδυάζεται με το οκτατάχυτο αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη. Αναφορικά με τις επιδόσεις, οι Κορεάτες δεν έχουν αναφέρει αριθμούς, ωστόσο αναμένουμε το Kona N να έχει στη διάθεσή του το λιγότερο 250 ίππους. Παράλληλα το ισχυρό SUV θα επωφεληθεί από αρκετά συστήματα που ωφελούν τη δυναμική οδήγηση ένα από τα οποία θα είναι το Launch Control.      
 
Το πότε θα πραγματοποιηθεί η επίσημη πρεμιέρα του νέου Hyundai Kona N δεν έχει ανακοινωθεί, ωστόσο φανταζόμαστε πως δε θα αργήσει για πολύ ακόμη.

home pro
moto