Πώς να κρατάς τα πατάκια του αυτοκινήτου σου σαν καινούργια

Πώς να κρατάς τα πατάκια του αυτοκινήτου σου σαν καινούργια

6.210 Επισκέψεις στο άρθρο

Πολλοί αδιαφορούν για την καθαριότητα της καμπίνας και ειδικά τα πατάκια «μαζεύουν» την περισσότερη βρώμα. Δες τώρα 2-3 συνήθειες που αν ακολουθήσεις θα τα έχεις πάντα σαν καινούργια και δεν θα χρειαστεί να πετάξεις λεφτά σε φθηνά aftermarket ή πανάκριβα αντιπροσωπείας.

Μην τα κοπανάς σε δέντρα γιατί μαδάνε!

Η καθαρή καμπίνα του αυτοκινήτου είναι υπόθεση που οφείλει να μας απασχολεί όλο το χρόνο. Δεν είναι λίγοι οι οδηγοί που αδιαφορούν για την καθαριότητα του αυτοκινήτου τους είτε εξωτερικά είτε και στο εσωτερικό του. Μάλιστα μια συνήθεια πολλών είναι να πλένουν συχνά το αυτοκίνητό τους, αλλά μόνο το «έξω».

Το εσωτερικό πάλι, το αφήνουν στην τύχη του, με αποτέλεσμα να μαζεύει σκόνη και χώμα/λάσπη, κάτι που είναι επικίνδυνο και για την υγεία. Το πιο βρώμικο σημείο της καμπίνας είναι συνήθως τα πατάκια, τα οποία μαζεύουν όλη τη βρωμιά από τα υποδήματα των επιβατών. Όταν μάλιστα μένουν βρώμικα για μεγάλο χρονικό διάστημα, καταστρέφονται και πιο γρήγορα και αυτό επιβαρύνει και την τσέπη του ιδιοκτήτη. Αξίζει να αναφέρουμε ότι ένα καινούργιο σετ πατάκια από την αντιπροσωπεία μπορεί να στοιχίζει ακόμα και 300 ευρώ.

Συνέχεια του άρθρου >>>
MIKRA VANS LEASING
VW CRAFTER LEASEPRO