3 πάροχοι με top ανταγωνιστικές τιμές νυχτερινού ρεύματος το Δεκέμβριο!

3 πάροχοι με top ανταγωνιστικές τιμές νυχτερινού ρεύματος το Δεκέμβριο!

Ρεύμα: Top 3 πακέτα με νυχτερινή χρέωση κάτω από 10 cents!

2.512 Επισκέψεις στο άρθρο (7/12/2022)

Είναι οι καλύτερες τιμές νυχτερινής χρέωσης ρεύματος, του μήνα! Elin με τελική τιμή (μετά την επιδότηση) στα 9,4 cents. Φυσικό Αέριο Ελλάδας με 9,7 cents. NRG με 9,8 cents. Κάτι (καλό) γίνεται αυτό το μήνα. Πάμε να δούμε σε ποια πακέτα.

3 πάροχοι με top ανταγωνιστικές τιμές νυχτερινού ρεύματος το Δεκέμβριο!

Έξτρα κίνητρο στους καταναλωτές να επιλέξουν το νυχτερινό ρεύμα, το οποίο χρησιμοποιείται σε ώρες όχι πολύ υψηλής αιχμής (μειωμένη ζήτηση). Αυτή η λύση είναι win-win και για τους καταναλωτές και για τους παρόχους. Ειδικά τώρα με τις τιμές που προσφέρουν 3 πάροχοι ενέργειας σε πακέτα τους για αυτόν το μήνα και είναι κάτω από το ψυχολογικό όριο των 10 cents, θυμίζοντας παλιές καλές εποχές (φυσικά και λόγω της κρατικής επιδότησης)!

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Οι καλύτερες τιμές νυχτερινής χρέωσης ρεύματος, για το Δεκέμβριο!

  • Elin με τελική τιμή (μετά την επιδότηση) στα 9,4 cents
  • Φυσικό Αέριο Ελλάδας με 9,7 cents
  • NRG με 9,8 cents
  • 22 cents η κρατική επιδότηση

Κάνεις τη δουλειά σου οικονομικά το βράδυ!

Μπορείς, ειδικά σήμερα με την ενεργειακή κρίση, να επιλέξεις το νυχτερινό ρεύμα. Με αυτόν τον τρόπο να κάνεις τις ίδιες δουλειές στο σπίτι το βράδυ και να καλύψεις τις ανάγκες σου οικονομικά.

Ενδεικτικά, μπορούμε να πούμε για το πλύσιμο των ρούχων, το άναμμα του ηλεκτρικού θερμοσίφωνα, η λειτουργία του κλιματιστικού, του αφυγραντήρα, η φόρτιση συσκευών ή ακόμα και του ηλεκτρικού αυτοκινήτου (το οποίο μπαίνει σιγά σιγά στην καθημερινότητα αρκετών πολιτών).

3 πάροχοι με top ανταγωνιστικές τιμές νυχτερινού ρεύματος το Δεκέμβριο!

  • Η Elin στο πρόγραμμα Οικιακό Νυχτερινό 365 προσφέρει την πιο φθηνή τιμή νυχτερινής κιλοβατώρας στα 9,4 cents (μετά την κρατική επιδότηση των 22 cents) και
    πάγιο στα 5 ευρώ.
  • Η Φυσικό Αέριο Ελλάδας στο πρόγραμμα Ρεύμα Οικιακό MAXI Free Basic προσφέρει τιμή νυχτερινής κιλοβατώρας στα 9,7 cents (μετά την κρατική επιδότηση των 22 cents) και
    πάγιο στα 5 ευρώ.
  • Η NRG στο πρόγραμμα nrg prime προσφέρει τιμή νυχτερινής κιλοβατώρας στα 9,8 cents (μετά την κρατική επιδότηση των 22 cents) και πάγιο στα 5 ευρώ.

Συνέχεια του άρθρου >>>
NEO TRAFIC
skoda