Με τις νέες τιμές ρεύματος που ανακοίνωσαν οι πάροχοι για το Δεκέμβριο μπορεί να δούμε τιμή κιλοβατώρας ακόμα και πριν από την κρίση.

Με τις νέες τιμές ρεύματος που ανακοίνωσαν οι πάροχοι για το Δεκέμβριο μπορεί να δούμε τιμή κιλοβατώρας ακόμα και πριν από την κρίση.

Ρεύμα σε τιμή προ κρίσης! Θα κάνουμε Χριστούγεννα με 6 cents/kWh;

3.548 Επισκέψεις στο άρθρο (23/11/2022)

Elin στα 0,28 ευρώ/kWh. Elpedison 0,35. Protergia 0,36. Ήρων 0,38. ΔΕΗ 0,38. Με κρατική επιδότηση στα 0,22 ευρώ), η τελική τιμή kWh, για το Δεκέμβριο, γίνεται όπως «πριν» (προ ενεργειακής κρίσης). Για πόσο, θα δούμε.

Μπορεί να δούμε τιμές kw προ κρίσης με τις τιμές που ανακοίνωσαν οι πάροχοι ρεύματος για Δεκέμβριο

Η τιμή του φυσικού αερίου πέφτει και μαζί με αυτή και η τιμή στο ρεύμα. Αυτό είναι πλέον ορατό στις τιμές που ανακοίνωσαν οι πάροχοι ηλεκτρικής ενέργειας για το Δεκέμβριο. Η πτώση μάλιστα σε ορισμένες περιπτώσεις είναι εντυπωσιακή φθάνοντας και το 28%!

Θα κάνουμε Χριστούγεννα! Ρεύμα σε τιμή προ κρίσης! Πάμε για 6
cents/kWh;

  • Μεγάλη πτώση τιμής για Elin. Στα 0,28 ευρώ/kWh (-28% από Νοέμβριο)
  • Elpedison στα 0,35 & Protergia στα 0,36
  • Ήρων & ΔΕΗ στα 0,38
  • Για 0,22 ευρώ πάει η κρατική επιδότηση

Η Elin έκανε την (ευχάριστη) έκπληξη με τιμή -28% (σε σχέση με Νοέμβριο)

Η Elin προσφέρει τιμή κιλοβατώρας για το Δεκέμβριο στα 0,28 ευρώ. Πρόκειται για εντυπωσιακή πτώση 28%, συγκριτικά με την ακριβή τιμή που διέθετε -ο συγκεκριμένος πάροχος- το Νοέμβριο (0,39 ευρώ). Αν μάλιστα επιβεβαιωθούν οι πληροφορίες για κρατική επιδότηση στα 0,22 ευρώ, τότε η τελική τιμή για τον Δεκέμβριο θα διαμορφωθεί στα 6 cents/kWh. Με απλά λόγια, πιο φθηνή τιμή και πριν από την ενεργειακή κρίση!

Πτώση τιμής και για άλλους 4 σημαντικούς παίκτες της αγοράς

  • Η Elpedison προσφέρει τιμή κιλοβατώρας για το Δεκέμβριο στα 0,35 ευρώ (πτώση 7,9%). Η τιμή για το Νοέμβριο ήταν στα 0,38 ευρώ.
  • Η Protergia προσφέρει τιμή κιλοβατώρας για το Δεκέμβριο στα 0,36 ευρώ (πτώση 6,8%). Η τιμή της εταιρείας για το Νοέμβριο ήταν στα 0,39 ευρώ.
  • Ο Ήρων προσφέρει τιμή κιλοβατώρας για το Δεκέμβριο στα 0,38 ευρώ (πτώση 13,4%). Η τιμή αυτή πέφτει ακόμα περισσότερο στα 0,30 ευρώ με την έκπτωση συνέπειας που είναι στο 20% (έγκαιρη εξόφληση λογαριασμού, πριν λήξει). Η τιμή για το Νοέμβριο ήταν στα 0,43 ευρώ και 0,35 ευρώ αντίστοιχα.
  • Η ΔΕΗ προσφέρει τιμή κιλοβατώρας για το Δεκέμβριο στα 0,38 ευρώ για κατανάλωση ως 500 kWh και 0,32 ευρώ για πάνω από 500 kWh (πτώση 4,2%). Η τιμή που προσέφερε η εταιρεία για το Νοέμβριο ήταν στα 0,39 και 0,40 ευρώ αντίστοιχα.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Κάθε μήνα, οι τιμές αλλάζουν! Συμφέρει να την ψάχνεις και να γλιτώνεις πολλά λεφτά

Οι τιμές στο ηλεκτρικό ρεύμα που προσφέρουν οι πάροχοι ενέργειας δεν μένουν σταθερές. Αλλάζουν κάθε μήνα. Το 4green (του autotriti.gr), κάθε μήνα - όλο το μήνα θα σας ενημερώνει με ειδικά άρθρα (συγκριτικά) για τις καλύτερες προσφορές, τα καλύτερα πακέτα σύνδεσης, τις καλύτερες υπηρεσίες προστιθέμενης αξίας των παρόχων της ελληνικής αγοράς. Μείνετε συντονισμένοι κάθε Τετάρτη και Παρασκευή στα 4green.gr και autotriti.gr.

Info: Oι τιμές των παρόχων αφορούν στις χρεώσεις του φθηνότερου πακέτου σύνδεσης κάθε παρόχου με βάση τις τιμές ανά kWh που ανακοινώνουν (όπως προβλέπεται) στη Ρ.Α.Ε. (Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας) κάθε 20 του μήνα.

Διαβάστε ακόμη:

Ρεύμα: Mήνα με το μήνα με μεγάλη διακύμανση τιμών. Ποιοι & γιατί;

Ρεύμα, τα μυστικά: Volton. Γιατί έχει 38% ακριβότερη τιμή kW;

Με τη χειρότερη τιμή του μήνα η We Energy

Prices Check: Φθήνυνε η Volterra, ακρίβυνε ο Ήρων

Top 2 στις καλύτερες τιμές του μήνα: NRG & ELPEDISON!

3 προγράμματα ρεύματος που αγαπάνε οι κάτοχοι e-car (ηλεκτρικό ή Plug-in)

Οι 3 φθηνότερες τιμές νυχτερινής χρέωσης ρεύματος

Πώς θα πάρω τη bonus επιδότηση στο ρεύμα; Δες 18 τρόπους!

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Toyota
moto