Η έκδοση τιμάται στα 995 δολάρια (860 ευρώ).

Rock Creek έκδοση για Νissan Pathfinder

2.946 Επισκέψεις στο άρθρο (5/2/2019)

Η Nissan παρουσίασε μια ειδική έκδοση για το Pathfinder θέλοντας να το κάνει πιο «σκληρό» σε εμφάνιση. Δείτε το.

Μια νέα έκδοση με το όνομα Rock Creek Edition αποκάλυψε η Nissan στην Έκθεση Αυτοκινήτου του Σικάγο για το Pathfinder, θέλοντας να δώσει στο crossover με τις τρεις σειρές καθισμάτων πιο σκληραγωγημένη εμφάνιση.

Η έκδοση τιμάται στα 995 δολάρια (860 ευρώ) και περιλαμβάνει μεταξύ άλλων λασπωτήρες, 18 ιντσών ζάντες σε συνδυασμό με ελαστικά για κάθε επιφάνεια, νέες μαύρες λεπτομέρειες στους δύο προφυλακτήρες, στις ράγες της οροφής, στην γρίλια και στους καθρέπτες, μαύρα προστατευτικά στους θόλους των τροχών κ.α. Στον εσωτερικό διάκοσμο, η Rock Creek έκδοση προσφέρει δίχρωμη επένδυση στα καθίσματα, την κεντρική κονσόλα και το τιμόνι. Αναβαθμισμένες είναι οι ικανότητες του SUV αφού τώρα μπορεί να ρυμουλκεί φορτίο έως και 2.700 κιλών με την βοήθεια του V6 3,5 λίτρων κινητήρα των 285 ίππων.
 
Προαιρετικά, προσφέρονται επίσης και δύο πακέτα εξοπλισμού. Το πρώτο γίνεται διαθέσιμο με τιμή 980 δολάρια (850 ευρώ) και περιλαμβάνει σύστημα πλοήγησης, θερμαινόμενα καθίσματα τιμόνι και καθρέπτες ενώ το δεύτερο περιλαμβάνει premium σύστημα ήχου και πανοραμική οροφή και τιμάται 2.110 δολάρια (1.843 ευρώ).

Η έκδοση Rock Creek Edition προσφέρεται μόνο στα επίπεδα εξοπλισμού SV και SL.

Toyota
test center