SYNC 4: Η προσωπική σου γραμματέας μέσα στο ανανεωμένο Ford Focus
3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

SYNC 4: Η προσωπική σου γραμματέας μέσα στο ανανεωμένο Ford Focus

2.765 Επισκέψεις στο άρθρο (23/11/2022)

Το τεχνολογικό προφίλ του ανανεωμένου Ford Focus είναι πιο αναβαθμισμένο από ποτέ με το νέο σύστημα ενημέρωσης SYNC 4 να έχει καταλυτικό ρόλο.

Ένας βοηθός μέσα στο αυτοκίνητό σου

Δεν έχουν περάσει πολλά χρόνια από τότε που για την επιλογή ενός καινούριου αυτοκινήτου, τα πρώτα πράγματα που κοιτούσε κάποιος ήταν το πόσο γρήγορο είναι (0-100 και τελική ταχύτητα), πόσο ασφαλές είναι (όσο περισσότεροι αερόσακοι τόσο καλύτερα) και πόσο μεγάλες είναι οι ζάντες του. Τώρα, με την τεχνολογία να κάνει συνεχώς άλματα, το αγοραστικό κοινό ενδιαφέρεται περισσότερο για τα συστήματα αυτά που μπορούν να κάνουν πιο εύκολη την ζωή τους. Οι εταιρείες το γνωρίζουν πολύ καλά αυτό και για αυτό η Ford, προσφέρει στο ανανεωμένο Focus αλλά και σε άλλα μέλη της γκάμας της το νέο SYNC 4. Tι είναι αυτό;

To SYNC 4 είναι ουσιαστικά το νέο σύστημα επικοινωνίας και ψυχαγωγίας της Ford, το οποίο χρησιμοποιεί έναν εξελιγμένο αλγόριθμο μηχανικής μάθησης για να μαθαίνει τη συμπεριφορά των οδηγών και να παρέχει πιο ακριβείς προτάσεις και αποτελέσματα αναζήτησης σε αυτόν με την πάροδο του χρόνου.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Με 13,2 οθόνη αφής συμβατή με Apple CarPlay και Android Auto

Το SYNC 4 στο ανανεωμένο Focus υποστηρίζεται από μια ολοκαίνουργια κεντρική οθόνη αφής 13,2 ιντσών που εξασφαλίζει οι οδηγοί δεν είναι ποτέ περισσότερο από ένα ή δύο αγγίγματα μακριά από οποιαδήποτε εφαρμογή, πληροφορία ή έλεγχο χρειάζονται. Η νέα οθόνη αφής ενσωματώνει επίσης λειτουργίες όπως η θέρμανση και το air-condition που ενεργοποιούνταν προηγουμένως με φυσικά κουμπιά. Υπάρχει επίσης συμβατότητα με τα Apple CarPlay και Android Auto, κάτι που σημαίνει ότι μπορεί κάποιος να συνδέσει ασύρματα το smartphone του και να έχει πρόσβαση στις λειτουργίες του μοντέλου μέσω του SYNC 4.

Επικοινωνείς με το SYNC 4 σε 15 γλώσσες

Η προηγμένη αναγνώριση ομιλίας επιτρέπει στους επιβάτες να επικοινωνούν με το αυτοκίνητό τους σε 15 ευρωπαϊκές γλώσσες. Το SYNC 4, συνδυάζοντας τα δεδομένα του αυτοκινήτου με αναζητήσεις στο Διαδίκτυο, προσφέρει γρήγορες και ακριβείς απαντήσεις σε εντολές για οτιδήποτε, από ψυχαγωγία, τηλεφωνικές κλήσεις και μηνύματα έως πληροφορίες για τον καιρό.

Κάθε μέρα που περνάει γίνεται και καλύτερο

Το SYNC 4 έχει σχεδιαστεί για να εξελίσσεται με την πάροδο του χρόνου. Αυτό γίνεται μέσω των ασύρματων ενημερώσεων (over-the-air updates) του λογισμικού του, οι οποίες λαμβάνουν χώρα είτε στο παρασκήνιο είτε σε προκαθορισμένους χρόνους απαιτώντας ελάχιστη έως καθόλου βοήθεια από τον οδηγό. Αυτές οι αναβαθμίσεις μπορούν να βοηθήσουν στη βελτίωση της εμπειρίας ιδιοκτησίας και να κάνουν το αυτοκίνητο πιο άνετο για τον χρήστη.

Η εφαρμογή FordPass σου λύνει τα χέρια

Χρησιμοποιώντας την εφαρμογή FordPass, ο ιδιοκτήτης μπορεί να παραμένει συνδεδεμένος με το αυτοκίνητό του από οπουδήποτε και να έχει την δυνατότητα να το κλειδώσει ή να το ξεκλειδώσει από μακριά, να ρυθμίσει την θερμοκρασία της καμπίνας, να ελέγξει την πίεση των ελαστικών και την στάθμη της βενζίνης στο ρεζερβουάρ αλλά και να εκκινεί τον κινητήρα ασύρματα. Το σύστημα SecuriAlert της Ford μπορεί να προσφέρει επιπλέον ηρεμία στον ιδιοκτήτη καθώς, χρησιμοποιώντας του αισθητήρες του οχήματος μπορεί να παρακολουθεί κάθε προσπάθεια εισόδου στο όχημα –ακόμα και αν χρησιμοποιείται κλειδί– και να στέλνει ειδοποιήσεις στο τηλέφωνο του χρήστη.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Ακολουθήστε το autotriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις, στο Autotriti.gr
Σχολιάστε
Mercedes
Εκθεση Αυτοκινήτου. Οικονομία στην κατανάλωση. Βρές υβριδικά, ηλεκτρικά, LPG/CNG, plug-in. Τι ισχύει για μεταχειρισμένα και diesel