SYNC 4: Η προσωπική σου γραμματέας μέσα στο ανανεωμένο Ford Focus
3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

SYNC 4: Η προσωπική σου γραμματέας μέσα στο ανανεωμένο Ford Focus

3.203 Επισκέψεις στο άρθρο (23/11/2022)

Το τεχνολογικό προφίλ του ανανεωμένου Ford Focus είναι πιο αναβαθμισμένο από ποτέ με το νέο σύστημα ενημέρωσης SYNC 4 να έχει καταλυτικό ρόλο.

Ένας βοηθός μέσα στο αυτοκίνητό σου

Δεν έχουν περάσει πολλά χρόνια από τότε που για την επιλογή ενός καινούριου αυτοκινήτου, τα πρώτα πράγματα που κοιτούσε κάποιος ήταν το πόσο γρήγορο είναι (0-100 και τελική ταχύτητα), πόσο ασφαλές είναι (όσο περισσότεροι αερόσακοι τόσο καλύτερα) και πόσο μεγάλες είναι οι ζάντες του. Τώρα, με την τεχνολογία να κάνει συνεχώς άλματα, το αγοραστικό κοινό ενδιαφέρεται περισσότερο για τα συστήματα αυτά που μπορούν να κάνουν πιο εύκολη την ζωή τους. Οι εταιρείες το γνωρίζουν πολύ καλά αυτό και για αυτό η Ford, προσφέρει στο ανανεωμένο Focus αλλά και σε άλλα μέλη της γκάμας της το νέο SYNC 4. Tι είναι αυτό;

To SYNC 4 είναι ουσιαστικά το νέο σύστημα επικοινωνίας και ψυχαγωγίας της Ford, το οποίο χρησιμοποιεί έναν εξελιγμένο αλγόριθμο μηχανικής μάθησης για να μαθαίνει τη συμπεριφορά των οδηγών και να παρέχει πιο ακριβείς προτάσεις και αποτελέσματα αναζήτησης σε αυτόν με την πάροδο του χρόνου.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Με 13,2 οθόνη αφής συμβατή με Apple CarPlay και Android Auto

Το SYNC 4 στο ανανεωμένο Focus υποστηρίζεται από μια ολοκαίνουργια κεντρική οθόνη αφής 13,2 ιντσών που εξασφαλίζει οι οδηγοί δεν είναι ποτέ περισσότερο από ένα ή δύο αγγίγματα μακριά από οποιαδήποτε εφαρμογή, πληροφορία ή έλεγχο χρειάζονται. Η νέα οθόνη αφής ενσωματώνει επίσης λειτουργίες όπως η θέρμανση και το air-condition που ενεργοποιούνταν προηγουμένως με φυσικά κουμπιά. Υπάρχει επίσης συμβατότητα με τα Apple CarPlay και Android Auto, κάτι που σημαίνει ότι μπορεί κάποιος να συνδέσει ασύρματα το smartphone του και να έχει πρόσβαση στις λειτουργίες του μοντέλου μέσω του SYNC 4.

Επικοινωνείς με το SYNC 4 σε 15 γλώσσες

Η προηγμένη αναγνώριση ομιλίας επιτρέπει στους επιβάτες να επικοινωνούν με το αυτοκίνητό τους σε 15 ευρωπαϊκές γλώσσες. Το SYNC 4, συνδυάζοντας τα δεδομένα του αυτοκινήτου με αναζητήσεις στο Διαδίκτυο, προσφέρει γρήγορες και ακριβείς απαντήσεις σε εντολές για οτιδήποτε, από ψυχαγωγία, τηλεφωνικές κλήσεις και μηνύματα έως πληροφορίες για τον καιρό.

Συνέχεια του άρθρου >>>
Hyundai
4green