Το πρωτότυπο smart ForStars

Το πρωτότυπο smart ForStars

Σκέψεις για smart SUV

3.035 Επισκέψεις στο άρθρο (7/12/2016)

H Mercedes-Benz δεν έχει εγκαταλείψει την ιδέα να δώσει τελικά σάρκα και οστά στα σχέδια της για ένα Smart SUV/crossover, τα οποία χρονολογούνται από το 2005.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι οποίες διέρρευσαν στον Τύπο, η Mercedes-Benz φαίνεται πως ανασύρει από τα συρτάρια της, μια ιδέα που «γεννήθηκε» το 2005 με την ονομασία «ForMore» και αφορoύσε σε ένα SUV όχημα, βασισμένο στην πλατφόρμα του Smart και η οποία ιδέα πήρε σάρκα και οστά με το πρωτότυπο ForStars το 2012.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Mάλιστα, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, η γερμανική φίρμα σκοπεύει να τοποθετήσει το smart SUV στην κατηγορία των μικρών Crossover, απέναντι στα Juke και Captur. Αυτό ωστόσο μπορεί να μην αρέσει στη Renault, η οποία εφοδιάζει με κινητήρες την μητρική Daimler, που σίγουρα δεν θα ήθελα ακόμα έναν αντίπαλο στην κατηγορία.
Φυσικά το smart SUV θα διατηρήσει την ξεχωριστή σχεδίαση που έχουν όλα τα μοντέλα της φίρμας, θα αποκτήσει περισσότερη απόσταση από το έδαφος, ενώ δεν αποκλείεται να δούμε και καποιο σύστημα τετρακίνησης ή υποβοήθησης για εκτός δρόμου διαδρομές. 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

FALKEN VS PIRELLI
ΜΟΤΟ