Μία νέα προσφορά παρέχει στο αγοραστικό κοινό η Skoda, αναφορικά με το δημοφιλές αυτοκίνητο πόλης, Citigo.

Skoda Citigo με δώρο το αυτόματο κιβώτιο

3.544 Επισκέψεις στο άρθρο (26/7/2018)

Μία νέα προσφορά παρέχει στο αγοραστικό κοινό η Skoda, αναφορικά με το δημοφιλές αυτοκίνητο πόλης, Citigo. Δείτε περισσότερα.

Πιο προσιτό και ελκυστικό καθιστά το Skoda Citigo η Kosmocar, ανακοινώνοντας τη διάθεση του μοντέλου με δώρο το αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων σε τιμή 9.580 ευρώ.
 
Μέσω αυτής της προσφοράς η φίρμα υποστηρίζει πως η κίνηση στην πόλη γίνεται παιχνίδι, καθώς το αυτόματο κιβώτιο ανεβάζει την πρακτικότητα του μοντέλου σε άλλο επίπεδο, κάτι στο οποίο βοηθούν και οι διαστάσεις του αυτοκινήτου το οποίο έχει μήκος 3,597 μ., πλάτος 1,645 μ. και ύψος 1,478 μ. (το 5-θυρο μοντέλο)
Αξίζει να σημειωθεί πως η συγκεκριμένη προσφορά αφορά στην 3θυρη έκδοση Active, με τον κινητήρα ενός λίτρου, ισχύος 60 ίππων, ενώ θα βρίσκεται στη διάθεση του αγοραστικού κοινού για περιορισμένη χρονική διάρκεια.
 
Τέλος η Skoda υπενθυμίζει πως το Citigo προσφέρεται με τον τρικύλινδρο κινητήρα 999 κ.εκ., με απόδοση 60 και 68 ίππων όταν χρησιμοποιείται ως καύσιμο το φυσικό αέριο, ενώ η ασφάλεια που προσφέρει είναι κορυφαία για την κατηγορία του, έχοντας αποκομίσει πέντε αστέρια στις δοκιμές πρόσκρουσης του Euro NCAP.

Toyota
moto