Το νέο Jeep Wrangler Νight Eagle θα κοστίζει 39.810 λίρες Αγγλίας ή  46.910 ευρώ.
3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Το νέο Jeep Wrangler Νight Eagle θα κοστίζει 39.810 λίρες Αγγλίας ή 46.910 ευρώ.

«Σκοτεινή» έκδοση για Wrangler

3.815 Επισκέψεις στο άρθρο (16/5/2017)

H έκδοση Νight Eagle της Jeep έρχεται σε τρία διαφορετικά χρώματα και κινητήρα σύμφωνο με τους κανονισμούς Euro 6. Μάθετε περισσότερα.

Η Jeep επεκτείνει την γκάμα των 4Χ4 μοντέλων της με το λανσάρισμα της έκδοσης Night Eagle για το Wrangler. H έκδοση παρουσιάστηκε στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης και ξεχώρισε για το μοναδικό της στυλ, τον premium εξοπλισμό και τις off-road ικανότητες του.

Ξεχωρίζουν τα μαύρα καθίσματα McKinley.

Ξεχωρίζουν τα μαύρα καθίσματα McKinley.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Το μηχανικό σύνολο της έκδοσης αποτελείται από ένα 2.8 λίτρων turbo diesel  κινητήρα που συνδυάζεται με ένα 5-σχέσεων αυτόματο κιβώτιο. Το αυτοκίνητο φτάνει τα 0-100 σε 10.7 δευτερόλεπτα με μέγιστη ταχύτητα τα 172 χλμ/ώρα. Ο κινητήρας συμμορφώνεται  με τους κανονισμούς Euro 6 με τις εκπομπές CO2 να κυμαίνονται ,σύμφωνα με την εταιρεία, στα 235 γρ/χλμ.
 
Όσον αφορά στην εξωτερική εμφάνιση, η έκδοση Night Eagle λαμβάνει διακριτικά αυτοκόλλητα στο καπό, 18-ιντσών μαύρους τροχούς και γρίλια, μαύρο Jeep σήμα, χειρολαβές και μαύρο κάλυμμα της ρεζέρβας στο πίσω μέρος. Τέλος, η έκδοση προσφέρεται σε μωβ, Alpine λευκό και Solid μαύρο χρώμα.

Στον εσωτερικό τομέα, ξεχωρίζουν τα μαύρα καθίσματα McKinley και το δερμάτινο τριάκτινο τιμόνι που έχει πάνω του πολλές επιλογές . Το συστήματα ήχου του είναι το Alpine ενώ στη καμπίνα του μπορούμε να βρούμε μια οθόνη αφής 6.5 ιντσών και υποδοχές AUX και USB.

Το νέο Jeep Wrangler Νight Eagle θα κοστίζει 39.810 λίρες Αγγλίας ή  46.910 ευρώ. Μόνο 66 αυτοκίνητα θα προσφερθούν, αποκλειστικά για το Ηνωμένο Βασίλειο.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Hyundai
vw