Ιδού το επερχόμενο Audi A1, με καμουφλάζ κατά την διάρκεια δοκιμών.

Ιδού το επερχόμενο Audi A1, με καμουφλάζ κατά την διάρκεια δοκιμών.

Spy pics: Νέο Audi A1

11.178 Επισκέψεις στο άρθρο (3/1/2017)

Κατασκοπευτικές φωτογραφίες του επερχόμενου Audi A1 που δοκιμάζεται έκαναν την εμφάνισή τους στο διαδίκτυο.

Με εικόνες που εμφανίστηκαν στο Internet, επιβεβαιώνεται ότι η Audi δοκιμάζει στο δρόμο το νέο, επερχόμενο Α1. Κατάσκοποι εντόπισαν το αυτοκίνητο, με βαρύ καμουφλάζ, να διαγράφει χιλιόμετρα σε δρόμους με χιόνι, στο εξωτερικό.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

 
Σύμφωνα με τις πληροφορίες που υπάρχουν, το A1 θα ακολουθήσει την «τακτική» του νέου Ford Fiesta: θα είναι δηλαδή αρκετά πιο μεγάλο σε διαστάσεις και μυώδες σε εμφάνιση, αν και πρόκειται για το «μικρότερο» hatchback της γκάμας της εταιρείας.

Το νέο μοντέλο θα βασιστεί στην πλατφόρμα MQB, η οποία θα προσφέρει μειωμένο βάρος και μεγαλύτερη ευελιξία, ενώ φήμες λένε ότι θα είναι διαθέσιμο αποκλειστικά σε 5θυρή «sportback» διαμόρφωση. Ακόμα, λέγεται ότι το νέο A1 θα διαθέτει φωτιστικά σώματα LED εμπρός και πίσω. Όσον αφορά τα μηχανικά σύνολα, το νέο A1 θα έχει ένα μοτέρ 1,0 λίτρου τριών κυλίνδρων ως βασική επιλογή, ενώ ένας κινητήρας 1,5 λίτρου με turbo και απόδοση 150 ίππων θα αντικαταστήσει αυτόν των 1,4 λίτρων.

Kαθόλου απίθανο δεν θεωρείται να υπάρξει και έκδοση S1 στην νέα πλατφόρμα, με κινητήρα 2 λίτρων και 250 περίπου ίππους, ενώ η νέα πλατφόρμα MQB δίνει την δυνατότητα στην Audi να τοποθετήσει τετρακίνηση ακόμη και σε χαμηλότερες από την κορυφή εκδόσεις του νέου A1. Τέλος, λόγος γίνεται και για μια κορυφαία RS έκδοση, η οποία θα αποδίδει γύρω στους 300 ίππους… Περιμένουμε και περισσότερα.
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Mercedes
moto