5 φωτογραφίες »

Στις 11/3 τα νέα Jeep Wagoneer και Grand Wagoneer (+vid)

2.279 Επισκέψεις στο άρθρο (5/3/2021)

Η Jeep με ένα teaser βίντεο που δημοσίευσε αποκάλυψε πως τα μοντέλα παραγωγής των νέων Wagoneer και Grand Wagoneer θα κάνουν το ντεμπούτο τους στις 11 Μαρτίου.


Τον Σεπτέμβρη του 2020 η Jeep είχε προχωρήσει στην παρουσίαση του νέου Grand Wagoneer concept το οποίο και αποτελούσε την προεπισκόπηση του μοντέλου παραγωγής, όποτε εκείνο πραγματοποιούσε το επίσημο ντεμπούτο του. Πλέον η μάρκα μέσω ενός teaser βίντεο αποκάλυψε πως αυτό θα συμβεί σε λίγες ημέρες από σήμερα και συγκεκριμένα στις 11 Μαρτίου και όπως προαναφέραμε θα αφορά τόσο το Wagoneer όσο και το Grand Wagoneer.
 
Προσπαθώντας να αντλήσουμε νέα στοιχεία από το βίντεο, φαίνεται πως η μάσκα του μοντέλου παραγωγής θα είναι ελαφρώς μεγαλύτερη από αυτή του πρωτότυπου, ενώ το παρών δίνουν τα LED φώτα που έχουν τοποθετηθεί οριζόντια ως συνέχεια της μάσκας. Το τελευταίο στοιχείο που μπορέσαμε να δούμε είναι πως οι πλευρικοί καθρέφτες είναι σαφώς μεγαλύτεροι σε σύγκριση με το concept.
 
Από κει και πέρα το βίντεο δεν παρουσιάζει κάτι άλλο, ωστόσο αν ανατρέξουμε στο Grand Wagoneer concept και συγκεκριμένα στο εσωτερικό αυτού, είχαμε δει μία ευρύχωρη καμπίνα εξοπλισμένη με 7 οθόνες. Μία 12,3 ιντσών ως πίνακα οργάνων, μια 10,3 ιντσών μπροστά στον συνοδηγό και μία στο κέντρο του ταμπλό 12,1 ιντσών για το σύστημα infotainment. Από κάτω της υπήρχε οθόνη 10,3 ιντσών για άλλες ρυθμίσεις, ενώ στο κέντρο του πίσω μέρους ήταν τοποθετημένη μια οθόνη μεγέθους 10,3 ιντσών και πίσω από τα μπροστινά καθίσματα άλλες δύο οθόνες 10,1 ιντσών η καθεμία. Μέχρι στιγμής η μάρκα δεν έχει κάνει σαφές εάν και πόσες από αυτές θα βρίσκονται στο μοντέλο παραγωγής.
 
Τέλος το πρωτότυπο εξοπλίζονταν από ένα plug-in υβριδικό κινητήριο σύνολο ωστόσο η Jeep δεν είχε ανακοινώσει περισσότερες πληροφορίες.
 

Toyota
moto