Στις 15 Μαρτίου αποκαλύπτεται το νέο ηλεκτρικό SUV της Skoda

2.358 Επισκέψεις στο άρθρο (7/3/2024)
Στις 15 Μαρτίου αποκαλύπτεται το νέο ηλεκτρικό SUV της Skoda

- Αποκαλύπτεται το νέο ηλεκτρικό SUV της Skoda.
- Όλα δείχνουν πως θα πρόκειται για το Elroq.
- Στη δημοσιότητα το πρώτο teaser βίντεο.
- Το Elroq θα είναι ο ηλεκτρικός αντικαταστάτης του Karoq.

Αποκαλύπτεται το νέο ηλεκτρικό SUV της Skoda

Η Skoda ανακοίνωσε πως θα παρουσιάσει ένα νέο ηλεκτρικό πρωτότυπο SUV στις 15 Μαρτίου. Το αυτοκίνητο θα είναι πιθανότατα το Skoda Elroq, που αναμένεται να αποκαλυφθεί ως μοντέλο παραγωγής αργότερα το 2024. Η τσεχική μάρκα συνόδευσε την ανακοίνωση με το πρώτο teaser βίντεο του επερχόμενου χωρίς ρύπους SUV.

Όλα δείχνουν πως θα πρόκειται για το Elroq

Η Skoda δεν λέει πολλά επί του παρόντος, ωστόσο επιβεβαίωσε πως το νέο ηλεκτρικό πρωτότυπο θα παρουσιαστεί κατά τη διάρκεια της Ετήσιας Συνέντευξης Τύπου της φίρμας στις 15 Μαρτίου. Αν και το όνομα του μοντέλου δεν έχει ακόμη αποκαλυφθεί, όλα δείχνουν πως θα πρόκειται για το Skoda Elroq, δηλαδή το επερχόμενο ηλεκτρικό της SUV, το οποίο θα έρθει για να αντικαταστήσει το υπάρχον Karoq. Η τσεχική μάρκα ξεκαθάρισε πως το αυτοκίνητο που θα παρουσιάσει στις 15/3 θα είναι πρωτότυπο, ωστόσο θα πρόκειται επί της ουσίας για ένα μοντέλο προ-παραγωγής.

Στη δημοσιότητα το πρώτο teaser βίντεο

Η ανακοίνωση έγινε παράλληλα με τη δημοσίευση ενός teaser βίντεο. Το τελευταίο δείχνει το αυτοκίνητο από μπροστά, ξεχωρίζοντας από την χαρακτηριστική υπογραφή της λεπτής λωρίδας LED και τη φωτιζόμενη ονομασία της Skoda, που δεσπόζει πάνω στο καπό. Αυτό το στοιχείο σχεδίασης αναμένεται να γίνει ένα κοινό χαρακτηριστικό όλων των μελλοντικών ηλεκτρικών οχημάτων της εταιρείας.

Το Elroq θα είναι ο ηλεκτρικός αντικαταστάτης του Karoq

Σύμφωνα με αυτά που γνωρίζουμε αναφορικά με την επερχόμενη ηλεκτρική γκάμα της Skoda, το Elroq πρόκειται να κάνει το ντεμπούτο του το 2024 ως το αντίστοιχο ηλεκτρικό του Karoq. Θα διαθέτει ένα ευρύχωρο εσωτερικό που θα δίνει προτεραιότητα στην πρακτικότητα, ενώ το μήκος του θα είναι περίπου 4,5 μέτρα. Τέλος, να σημειωθεί πως το Elroq θα είναι ένα από τα τρία ηλεκτρικά compact SUV που θα παρουσιάσει η Skoda έως το 2026, όντας βασισμένο στην πλατφόρμα MEB του Volkswagen Group.  

Συνέχεια του άρθρου >>>
ford
NISSAN