Supra καίει λάστιχο (+vid)

1.777 Επισκέψεις στο άρθρο (1/7/2019)

Αυτό είναι το αποτέλεσμα της συνεργασίας της Toyota με την HKS για την κατασκευή μιας ντριφτάδικης Supra. Πάρτε μάτι τα εντυπωσιακά πλάνα.

Την απόφαση να φτιάξει την απόλυτη νέας γενιάς ντριφτάδικη Τοyota Supra πήρε η ιαπωνική εταιρεία και για αυτό ζήτησε την βοήθεια της HKS.
Αξίζει να σημειωθεί πως στο μηχανοστάσιο του αυτοκινήτου δεν βρίσκεται ο 3λιτρος twin-scroll κινητήρας της BMW αλλά ο παλιός και «ορθόδοξος»
2JZ-GTE που εδώ έχει βελτιωθεί, με την απόδοσή του να φτάνει τα 700 άλογα, έχοντας δηλαδή υπερδιπλάσια ισχύ σε σχέση με την εργοστασιακή.

Eκτός από την GTIII-4R τουρμπίνα της HKS πάνω στο μοτέρ, η νέα Supra εξοπλίζεται εδώ με νέα γεωμετρία στο σύστημα ανάρτησης, Advan ζαντολάστιχα, widebody kit και μια τεράστια αεροτομή στο πίσω μέρος. Ο εσωτερικός διάκοσμος δεν έχει καμία σχέση με αυτόν του μοντέλου παραγωγής αφού όλα τα «περιττά» μέρη έχουν αφαιρεθεί, ώστε το βάρος του αυτοκινήτου να μειωθεί.

H HKS Toyota Supra Drift θα βρεθεί στο Φεστιβάλ Ταχύτητας του Goodwood που θα λάβει χώρα από τις 4 έως τις 9 Ιουλίου στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Πάρτε μάτι από τα πρώτα πλάνα της ντριφτάδικης Supra.
 

MERCEDES NEW RANGE
OPEL