Τα Fiat 500L και Ford B-MAX αποδεικνύουν πως η πρακτικότητα μπορούν να συνδυαστούν.

Τo Fiat 500L υπερισχύει σε lifestyle και ευρυχωρία.

To Ford B-MAX είναι πιο πρακτικό και οδηγοκεντρικό.

Οι diesel κινητήρες αυξάνουν το κόστος κτήσης, ωστόσο περιορίζουν το κόστος χρήσης.

500L vs B-MAX

53.538 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 27/6/2015

Fiat 500L και Ford Β-ΜΑΧ αποδεικνύουν πως τα σύγχρονα πολυμορφικά πόλης εκτός από πρακτικά, είναι και πολύ στιλάτα. Τα συγκρίνουμε στις πετρελαιοκίνητες εκδόσεις τους.

 
Fiat 500L 1,6 MTJ 105 PS: Από 18.870 ευρώ
Ford B-MAX 1,6 TDCi 94 PS: Από 17.004 ευρώ

Αν νομίζετε ότι τα σύγχρονα πολυμορφικά οχήματα είναι οικογενειακά «κουτιά», χωρίς στιλ, έμπνευση και ανιαρά οδηγικά, απατάστε οικτρά. Απόδειξη τα δύο μοντέλα της δοκιμής μας όπου το μεν
Fiat 500L αποδεικνύει ότι η πρακτικότητα πάει παρέα με το lifestyle, ενώ το Ford B-MAX αφαίρεσε την κεντρική κολόνα και προσέθεσε δύο συρόμενες πίσω πόρτες για να κάνει τη διαφορά. Όταν βρεθείς πίσω από το τιμόνι του εξαφανίζει με τρόπο μαγικό τον επιπλέον όγκο του και είναι ευχάριστο οδηγικά. Τα δοκιμάζουμε στις diesel εκδόσεις τους οι οποίες χάρη στην χαμηλή τους κατανάλωση, περιορίζουν το κόστος των μετακινήσεων και άρα τα οικογενειακά έξοδα.

Την εν λόγω δοκιμή την πραγματοποιήσαμε στις 21/6/2014 και εσείς την κατατάξατε ως μια από τις πιο δημοφιλείς της χρονιάς που μας πέρασε, γεγονός που μας "αναγκάζει" να την ξαναφέρουμε στην επιφάνεια, επικαιροποιώντας την.