Συγκριτικό υβριδικών: Nissan Qashqai e-Power VS Toyota Corolla Cross
5 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Συγκριτικό υβριδικών: Nissan Qashqai e-Power VS Toyota Corolla Cross

252.079 Επισκέψεις στο άρθρο (27/12/2022)

Έχουν χώρους για μία οικογένεια, ξεχωριστή υβριδική τεχνολογία, σχεδόν 200 άλογα ιπποδύναμη και εργοστασιακή κατανάλωση γύρω στα 5 λτ./100 χλμ.. Συγκρίνουμε τα υβριδικά οικογενειακά SUV Nissan Qashqai και Toyota Corolla Cross.

Nissan ή Toyota υβριδικό SUV για να «καις» τα μισά;

Ξέρεις ότι επιλέγοντας ένα υβριδικό αυτοκίνητο μπορείς να γλιτώσεις τουλάχιστον 1.800 ευρώ από τα καύσιμα που πληρώνεις κάθε χρόνο; Στην Έκθεση Οικονομίας του AutoΤρίτη «Καίνε τα μισά» μπορείς να βρεις το μοντέλο και την τεχνολογία που ταιριάζει καλύτερα στις δικές σου ανάγκες, με τα full hybrid οχήματα να αποτελούν μία επιλογή με διαρκώς αυξανόμενους υποστηρικτές. Στην Ευρώπη τα υβριδικά αυξάνουν τις πωλήσεις τους, στην Ελλάδα συναντάμε ολοένα και περισσότερες προτάσεις σε μία δημοφιλή κατηγορία όπως εκείνη των οικογενειακών SUV.
 
Χαρακτηριστική περίπτωση ο «βασιλιάς» των C-SUV, Nissan Qashqai, το οποίο μετά τις ήπια υβριδικές εκδόσεις του, λανσάρεται πλέον ως αυτοφορτιζόμενο υβριδικό με 190 άλογα. Ένα μοντέλο που ξεχώρισε με την κατανάλωσή του στο Mega Test Οικονομίας, καθώς εισάγει μία πρωτοποριακή τεχνολογία κίνησης που του επιτρέπει να «καίει» λιγότερο από diesel! Διαφορετική φιλοσοφία αλλά ίδια προτεραιότητα, την χαμηλή κατανάλωση, συναντάμε και στην ολοκαίνουργια Toyota Corolla Cross με τα 197 άλογα. Το νέο μικρομεσαίο SUV των Ιαπώνων που τοποθετείται μεταξύ C-HR και RAV4 κάνει παγκόσμια πρώτη για την 5η γενιά υβριδικής τεχνολογίας της Toyota.
 
Στο γκαράζ του AutoΤρίτη οδηγήσαμε πρώτοι στην Ελλάδα το Nissan Qashqai e-Power και περιμένουμε την πρώτη μας δοκιμή και με την Corolla Cross. Μέχρι τότε και βασιζόμενοι στα όσα είδαμε στην πανευρωπαϊκή της παρουσίαση στην Ισπανία, αντιπαραβάλουμε τα δύο οικογενειακά SUV με τα σχεδόν 200 άλογα και την εργοστασιακή κατανάλωση γύρω στα 5 λτ./100 χλμ..

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Toyota
moto