40 νέα Ford «στην πρίζα»

36.565 Επισκέψεις στο άρθρο

Οι κινητήρες εσωτερικής καύσης αργοπεθαίνουν και η Ford προετοιμάζει το νέο της «πράσινο» στόλο για το μέλλον με 40 ηλεκτρικά/plug-in hybrid οχήματα μέχρι το 2022. Ώρα να τα υποδεχθούμε!

Βρισκόμαστε και επίσημα στο μεταβατικό στάδιο, όπου ο κινητήρας εσωτερικής καύσης χάνει σιγά σιγά τον «πρωταγωνιστικό» του ρόλο και, είτε υποστηρικτικά, είτε καθολικά, ο ηλεκτροκινητήρας αναλαμβάνει την κίνηση του οχήματος. 

Πριν από μερικά χρόνια, η υβριδική τεχνολογία ήταν «προνόμιο» της premium κατηγορίας. Εφαρμόστηκε στα αυτοκίνητα εκείνου του βεληνεκούς, πέτυχε και τώρα ήρθε η ώρα να τοποθετηθεί σε κάθε μοντέλο που θέλει να συμβαδίζει με τις τάσεις της εποχής. 
 

Αναμφισβήτητα, μία αυτοκινητοβιομηχανία σαν τη Ford δε θα μπορούσε να μείνει αμέτοχη στις εξελίξεις, με αποτέλεσμα να αποκαλύπτει πρόσφατα την υβριδική της «φαρέτρα» για κάθε μοντέλο. 

Από το μικρό Fiesta, μέχρι το οικογενειακό Mondeo, υπάρχουν πλέον εκδόσεις που εξοπλίζονται με σύστημα ηλεκτροκίνησης, ενώ η γκάμα περιλαμβάνει από ήπια υβριδική τεχνολογία με κύκλωμα 48 Volt, μέχρι πλήρως ηλεκτροκίνητες εκδόσεις. Αυξημένη ισχύς, μειωμένη κατανάλωση και ρύποι, αυτές είναι οι σύγχρονες προτεραιότητες. 

Ώρα να γνωρίσουμε τις νέες υβριδικές εκδόσεις και τα μελλοντικά σχέδια της Ford!

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

PEIRAIOS LEASING
test center