Το νέο Ford Explorer είναι το μεγαλύτερο SUV της Ford που έχει πωληθεί ποτέ στην Ευρώπη και το πρώτο της SUV διαθέσιμο ως plug-in υβριδικό όχημα.

Μέχρι στιγμής έχει οριστικοποιηθεί ότι το επαγγελματικό Transit από το 2021 θα εξοπλίζεται αποκλειστικά με ηλεκτροκινητήρα και, έπειτα από μία πλήρη φόρτιση 3-4 ωρών, θα είναι ικανό να διανύσει απόσταση 150 μέτρων.

Πλήρως ηλεκτροκίνητα Ford

36.585 Επισκέψεις στο άρθρο

Από 16 αμιγώς ηλεκτρικές εκδόσεις θα συμπληρώνεται η γκάμα της εταιρείας με το μπλε οβάλ μέχρι το 2022, μοντέλα από τα οποία θα απουσιάζει τελείως ο θερμικός κινητήρας και θα τοποθετούνται σε εξωτερική πηγή για να φορτιστεί η μπαταρία. Μέχρι στιγμής έχει οριστικοποιηθεί ότι το επαγγελματικό Transit από το 2021 θα εξοπλίζεται αποκλειστικά με ηλεκτροκινητήρα και, έπειτα από μία πλήρη φόρτιση 3-4 ωρών, θα είναι ικανό να διανύσει απόσταση 150 μέτρων. Επιπλέον, η Ford ξεκαθάρισε ότι, εντός του τρέχοντος έτους πρόκειται να παρουσιάσει το πρώτο της αμιγώς ηλεκτρικό SUV με σχεδιαστική φιλοσοφία που προέρχεται από τη Mustang και θα ξεπερνά τα 600 χλμ, αυτονομία που δεν έχει επιτευχθεί από καμία αυτοκινητοβιομηχανία μέχρι στιγμής. Σχετικά με τη διαδικασία φόρτισης των ηλεκτρικών εκδόσεων, η Ford Motor Company σε συνεργασία με τις BMW, Daimler και Volkswagen, δημιουργούν ένα δίκτυο φόρτισης υψηλής ισχύος σε όλη την Ευρώπη. 400 σταθμοί φόρτισης θα είναι σε θέση να προσφέρουν ταχύτερη φόρτιση έως 350 kW και θα είναι συμβατοί με τα τρέχοντα και τα μελλοντικά ηλεκτρικά οχήματα.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

test center
fiat