Τα νέα ηλεκτρικά της Mazda θα έρχονται με σύστημα φόρτισης της Tesla

Τα νέα ηλεκτρικά της Mazda θα έρχονται με σύστημα φόρτισης της Tesla

Τα νέα ηλεκτρικά Mazda θα έρχονται με σύστημα φόρτισης Tesla

1.524 Επισκέψεις στο άρθρο (17/1/2024)

- Είναι το σύστημα φόρτισης NACS που ανέπτυξε η Tesla
- Ήδη BMW, Ford, General Motors, Volkswagen Group και Stellantis το χρησιμοποιούν
- Τα νέα ηλεκτρικά της Mazda έρχονται εντός του 2025 και θα είναι crossover

Είναι το σύστημα φόρτισης NACS που ανέπτυξε η Tesla

Παρότι η ιαπωνική εταιρία ανακοίνωσε στο σαλόνι του Τόκιο νέα μοντέλα και νέα ομάδα που θα επικεντρωθεί στους κινητήρες wankel, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν ετοιμάζει και νέα ηλεκτρικά μοντέλα. Τώρα, νέα είδηση φτάνει από την Ιαπωνία για τα επόμενα ηλεκτρικά της Mazda, που θα έρθουν εντός του 2025, σχετικά με το γεγονός ότι θα έχουν σύστημα φόρτισης NACS, το σύστημα ταχείας φόρτισης, δηλαδή που δημιούργησε η Tesla.

Ήδη BMW, Ford, General Motors, Volkswagen Group και Stellantis το χρησιμοποιούν

Η Mazda διατηρούσε έως τώρα τον τίτλο του «μαύρου πρόβατου» σε ότι αφορά το NACS. Ήδη μάρκες όπως η BMW, η Ford, η General Motors, το Volkswagen Group και ο όμιλος Stellantis είχαν συνυπογράψει στην χρήση του συστήματος φόρτισης της Tesla. Η Mazda, αναμενόμενο ήταν πως αργά ή γρήγορα θα υπέκυπτε και... υπέκυψε.

Τα νέα ηλεκτρικά της Mazda έρχονται εντός του 2025 και θα είναι crossover

Σε ότι αφορά τώρα τα επερχόμενα ηλεκτρικά οχήματα της εταιρίας, οι λίγες πληροφορίες που έχουμε ως τώρα λένε ότι θα έρχονται βασισμένα στην ήδη-υπάρχουσα πλατφόρμα που η Mazda χρησιμοποιεί για τα μοντέλα της που κινούνται με θερμικούς κινητήρες. Κατά πάσα πιθανότητα, θα είναι μοντέλα crossover μιας και αυτή η κατηγορία ασκεί το μεγαλύτερο γόητρο στις αγορές τα τελευταία χρόνια.

FORD E-TRANSIT
Audi