• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Οι δημιουργίες της κυρίας Megumi Suzuki θα λέγαμε ότι είναι πολύ λεπτομερείς.

Τα πιο «γλυκά» αυτοκίνητα είναι τα Ιαπωνικά

Διαβάστηκε από 3217 αναγνώστες - Ημερομηνία δημοσίευσης: 12/7/2017

Είναι γνωστό ότι η κάθε μάρκα ή η κάθε χώρα από την οποία προέρχεται ένα αυτοκίνητο, έχει και τους οπαδούς της, ωστόσο βλέποντας αυτό το θέμα κανείς δεν θα μπορέσει να αρνηθεί, ότι τα πιο «γλυκά» αυτοκίνητα είναι τα Ιαπωνικά.

 
Μάλιστα κανείς δεν θα μπορέσει να φέρει αντίρρηση σε αυτό, αν ρίξει μια ματιά στις δημιουργίες αυτού του ζαχαροπλαστείου που βρίσκεται στην Ιαπωνία και ονομάζεται «Mcakes Japan».

Η συγκεκριμένος επιχείρηση λοιπόν, όπως μπορείτε να δείτε και στις φωτογραφίες που προβάλλονται, δημιουργεί τούρτες και άλλα γλυκίσματα τα οποία είναι αντίγραφα μοντέλων αυτοκινήτων από κάθε μάρκα, τα οποία όπως είναι λογικό έχουν γίνει ανάρπαστα. Οι δημιουργίες της κυρίας Megumi Suzuki θα λέγαμε ότι είναι πολύ λεπτομερείς, ωστόσο δεν σταματάνε μόνο στον τομέα του αυτοκινήτου.
Τα σχέδια είναι πάρα πολλά μεταξύ των οποίων περιλαμβάνονται και μία φωτογραφική μηχανή, μια κιθάρα, ήρωες από κινούμενα σχέδια, τσάντες και άλλα πολλά.

Τέλος το μόνο αρνητικό που υπάρχει, είναι πως οι τούρτες, όπως είναι λογικό διατίθενται μόνο για του Ιάπωνες, κάτι που στεναχωρεί πολλούς, που θα είχαν την δυνατότητα να αγοράσουν το αυτοκίνητο των ονείρων τους έστω και σε.. τούρτα.