• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Για τη σχεδίαση αυτού του φανταστικού Tesla Roadster χρησιμοποιήθηκε ως βάση το πρωτότυπο Toyota FT-1.

Tesla σε σώμα Toyota

Διαβάστηκε από 5311 αναγνώστες - Ημερομηνία δημοσίευσης: 10/5/2017

Το επόμενης γενιάς Roadster θα είναι το γρηγορότερο Tesla και ένας ανεξάρτητος σχεδιαστής έκανε μια προσπάθεια να φανταστεί πώς θα είναι και πάτησε πάνω στο εξαιρετικό Toyota FT-1 Concept για να αντλήσει έμπνευση. Δείτε τώρα το εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

 
Επισήμως, δε γνωρίζουμε πολλά για το επερχόμενο Tesla Roadster πέραν του γεγονότος ότι θα εκθρονίσει το Model S από το θρόνο του γρηγορότερου Tesla που έχει κατασκευαστεί ποτέ.

Τον προηγούμενο μήνα ο Elon Musk έγραψε στο Twitter ότι “το Model S θα είναι το γρηγορότερο Tesla μέχρι να βγει το επόμενης γενιάς Roadster” και προσέθεσε ότι το τελευταίο απέχει μερικά χρόνια από τη διάθεσή του στο κοινό.

Όταν βγει στην παραγωγή μπορούμε εύκολα να φανταστούμε ότι το Tesla Roadster θα κάνει πάταγο στο internet αλλά και ότι θα εμφανίζει μεγάλη ζήτηση για χρήση σε αγώνες drag αλλά και για δοκιμές. Φυσικά, υπάρχει ακόμα η απορία του πώς θα μοιάζει. Σε αυτό το σημείο, προφανώς, δεν μπορούμε να έχουμε κάποια εικόνα καθώς δεν έχουν διαρρεύσει στοιχεία σχετικά, αλλά είμαστε χαρούμενοι να βλέπουμε ψηφιακά επεξεργασμένες φωτογραφίες όπως αυτή από τον ανεξάρτητο σχεδιαστικό οίκο Peisert Design ο οποίος φαντάστηκε και σχεδίασε ένα Tesla Roadster P100D χρησιμοποιώντας το πρωτότυπο Toyota FT-1 ως βάση.

Δεν ξέρουμε τι δρόμο θα ακολουθήσει η Tesla ως προς τη σχεδίαση του νέου της roadster πάντως δε θα απογοητευόμασταν καθόλου αν το τελικό αποτέλεσμα έμοιαζε με αυτό της φωτογραφίας. Εσείς;