• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Λιτό, αλλά ποιοτικό το εσωτερικό. Τα πράγματα θα ήταν καλύτερα αν είχε ένα πιο εκσυγχρονισμένο στερεοφωνικό! Κατά τα λοιπά το σπορτιφ D.N.A. που διαθέτει δεν κρύβεται.

Με παρατεταμένο πάτημα στο αριστερό κουμπί, στέλνετε ΟΛΑ τα ηλεκτρονικά βοηθήματα για ύπνο.

Το κιβώτιο ταχυτήτων 6 σχέσεων είναι εξαιρετικό, ακριβείας και με μικρές διαδρομές.

Εσωτερικό - Χώροι: Για τέσσερις επιβάτες, μόνο κατΆ όνομα!

39.874 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 4/6/2015

Καθαρές φόρμες χαρακτηρίζουν το εσωτερικό του BRZ, που διακρίνεται για το σπορ του χαρακτήρα. Μικρής διαμέτρου τιμόνι, αγωνιστική θέση οδήγησης με μπάκετ επενδυμένο με αλκαντάρα, πίνακας οργάνων με το στροφόμετρο να βγάζει μάτι, αλλά και εξαιρετικά τοποθετημένα ποδοστήρια, που βοηθούν τους μυημένους για την τεχνική «μύτη-τακούνι».
Αυτό όμως που μας ξένισε αρκετά είναι το ηχοσύστημα του οποίου η εμφάνιση θυμίζει στερεοφωνικό δεκαετίας… 90!
Κατά τα λοιπά, το εσωτερικό χωράει 2+2 επιβάτες μόνο στα χαρτιά, αφού πίσω δύσκολα και με αρκετό κόπο θα κάτσει κάποιος ενήλικας, ενώ μπροστά οι επιβάτες δε θα στριμωχτούν ποτέ. Ο χώρος αποσκευών των 237 λτ. είναι σχετικά μικρός, αλλά όταν έχεις ένα τέτοιο όπλο στα χέρια σου δεν σε πολυνοιάζουν οι αποσκευές. Μόνο το ταξίδι!

Tags: SUBARU
 
  • ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΝΑΣΤΟΣ

    ΚΑΛΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΣΕ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΑΓΟΡΑΣΤΙΚΟ ΚΟΙΝΟ, ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΕΚΡΗΚΤΙΚΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΙ ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΔΙΛΙΤΡΟΥ ΚΙΝΗΤΗΡΑ, ΥΨΗΛΩΝ ΤΕΛΩΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΥΨΗΛΗΣ ΤΙΜΗΣ

      8