O συνήθης ύποπτος X-Tomi μας παρουσιάζει το όραμά του για ένα πιθανό (ή απίθανο) Ford Ka+ ST.

O συνήθης ύποπτος X-Tomi μας παρουσιάζει το όραμά του για ένα πιθανό (ή απίθανο) Ford Ka+ ST.

Θα θέλατε Ford Ka+ ST;

4.492 Επισκέψεις στο άρθρο (22/11/2016)

Μπορεί το ενδεχόμενο να δούμε ένα μικρότερο καυτό μοντέλο από το Ford Fiesta ST, να είναι μικρό, αλλά αυτό δεν σταματάει τη φαντασία των ανεξάρτητων σχεδιαστών που δημιούργησαν ψηφιακά το Ka+ ST.

Αν και η Ford φαίνεται πως δεν έχει πρόθεση να διευρύνει προς τα κάτω την ST γκάμα της, πέραν δηλαδή από το Fiesta, η φαντασία των ανεξάρτητων σχεδιαστών δεν καταλαβαίνει από τέτοια. Έτσι, ο συνήθης ύποπτος X-Tomi μας παρουσιάζει το όραμά του για ένα πιθανό (ή απίθανο) Ford Ka+ ST

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

 
H ψηφιακή δημιουργία του X-Tomi, διαθέτει μια πιο επιθετική εμφάνιση, με τη γνωστή γρίλια της ST, ελαφρώς τροποποιημένους προφυλακτήρες, πλευρικές ποδιές και πίσω σπόιλερ.
 
Στην περίπτωση που η Ford θα αποφάσιζε να λανσάρει ένα τέτοιο αμάξι, φυσικός του αντίπαλος θα ήταν το Renault Twingo GT. Για το λόγο αυτό, το Ka+ ST εκτός από νέο body kit και αναβαθμισμένα σασί, αναρτήσεις και φρένα, θα χρειαστεί και έναν πιο ισχυρό κινητήρα.
 
Η λύση είναι προφανής και ακούει στο όνομα 1.0 EcoBoost, o οποίος ανεβαίνει μέχρι και τους 140 ίππους. Από την άλλη οι εκδοχές των 100 ή των 125 αλόγων, θα ήταν παραπάνω από επαρκείς για ένα καυτό μίνι, όπως το Ford Ka+ ST.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Hyundai
4green