Θυγατρική της Bugatti θα παρουσιάσει αυτοματοποιημένο ρομποταξί

Θυγατρική της Bugatti θα παρουσιάσει αυτοματοποιημένο ρομποταξί

1.291 Επισκέψεις στο άρθρο (2/1/2024)

- Project 3: Στους δρόμους μέχρι το 2026
- Προσβάσιμες και φιλικές προς το περιβάλλον αστικές μεταφορές οραματίζεται ο CEO
- Ως αυτόνομη μάρκα θα παρουσιαστεί το Project 3

Project 3: Στους δρόμους μέχρι το 2026

Η Rimac, η κροατική εταιρία, που σχετίζεται με την Bugatti και η οποία κέρδισε παγκόσμια αναγνώριση με το Nevera, ετοιμάζει το νέο της μεγάλο project. Στις αρχές του 2024 αναμένεται να παρουσιάσει ένα σχεδόν εξ-ολοκλήρου αυτοματοποιημένο ρομποταξί, το οποίο θέλουν να βγει στους δρόμους μέχρι το 2026. Η εταιρία έχει επιβεβαιώσει πως οι διεργασίες για το ρομποταξί -  που έχει την κωδική ονομασία Project 3 - γίνεται σε συνεργασία με την Kia.

Προσβάσιμες και φιλικές προς το περιβάλλον αστικές μεταφορές οραματίζεται ο CEO

Να «αλλάξει τις ζωές περισσότερων ανθρώπων» θέλει ο ιδρυτής και CEO της Rimac, Mate Rimac, προσφέροντας πιο προσβάσιμες και φιλικές προς το περιβάλλον αστικές μεταφορές. Αναμένεται ότι το όχημα θα έχει την δυνατότητα να λειτουργεί χωρίς ανθρώπινη παρέμβαση. Η Rimac στοχεύει επίσης να αναπτύξει υποστηρικτικές υποδομές, όπως φορτιστές και σημεία παρκινγκ για το εν λόγω όχημα.

Ως αυτόνομη μάρκα θα παρουσιαστεί το Project 3

Η Rimac εσκεμμένα δίνει λιγοστές πληροφορίες για το Project 3. Γνωρίζουμε ωστόσο ότι το Project 3 θα παρουσιαστεί ως αυτόνομη μάρκα και δεν θα φέρει τα εμβλήματα μήτε της Rimac ή της Bugatti.

POIA VREDESTEIN AGORAZO
4green