Όσα πρέπει να ξέρεις για το Ford Kuga: Κινητήρες, τιμές & εκδόσεις στην Ελλάδα
6 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Όσα πρέπει να ξέρεις για το Ford Kuga: Κινητήρες, τιμές & εκδόσεις στην Ελλάδα

50.511 Επισκέψεις στο άρθρο (6/10/2023)

- Βενζίνη με 150 PS σε τρεις εξοπλιστικές εκδόσεις
- Plug-in με 225 άλογα σε ST-Line X και Graphite Tech
- Με επιτόκιο 2,99% και σε leasing με μίσθωμα 335 ευρώ

Αναλυτικά η πλήρης γκάμα του Ford Kuga

Η τρίτη γενιά του Ford Kuga από το λανσάρισμά της ξέφυγε από την κλασική SUV εικόνα με μια αεροδυναμική και «ρευστή» σχεδίαση, αποχαιρετώντας την τετραγωνισμένη αισθητική που χαρακτήριζε την κατηγορία. Έτσι, το Kuga συνέχισε την εμπορική του πορεία, όντας μία από τις πολύ καλές προτάσεις της αγοράς για όσους αναζητούν ένα οικογενειακό αυτοκίνητο με σύγχρονο σχεδιασμό, εκλεπτυσμένο ύφος και εντυπωσιακή εμφάνιση, ανεξάρτητα από την επιλογή της έκδοσης, είτε προτιμήσει κανείς το σπορτίφ είτε το πολυτελές στυλ.

Ένα από τα σημαντικά χαρακτηριστικά του είναι η πρακτικότητα, με τον χώρο αποσκευών να φτάνει μέχρι και τα 645 λίτρα. To Ford Kuga διαθέτει επίσης πολλά υψηλής τεχνολογίας συστήματα άνεσης και ασφάλειας, καθιστώντας το μια σίγουρη επιλογή για τον οικογενειάρχη που θέλει να έχει το κεφάλι του ήσυχο. Και όλα αυτά διατηρώντας παράλληλα τον οδηγοκεντρικό χαρακτήρα που απορρέει από την ιστορία της Ford και προσθέτει πόντους στην οδηγική εμπειρία. Συνολικά, το Ford Kuga τρίτης γενιάς προσφέρει μια συνδυασμένη εμπειρία οδήγησης, πρακτικότητας και τεχνολογικών καινοτομιών, καθιστώντας το μία από τις καλές επιλογές στην κατηγορία των οικογενειακών SUV.

Ξέρεις ποιες είναι οι διαθέσιμες επιλογές κινητήρων για το Ford Kuga; Ήρθε η ώρα να μάθεις, καθώς στις επόμενες γραμμές θα αναλύσουμε τις διάφορες εκδόσεις του μοντέλου και τις τιμές του.

Συνέχεια του άρθρου >>>
Mercedes
KIA