Πιθανή θεωρείται η παραγωγή ειδικής έκδοσης του Focus RS και οι εικόνα αυτή μοιάζει να επιβεβαιώνει τις θεωρίες... συνωμοσίας.

Διαφοροποιημένη αεροτομή οροφής για το αυτοκίνητο δοκιμών.

Τι τρέχει με το Focus RS

4.621 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 11/7/2016

Πολλές, διαφορετικές και συγκεχυμένες είναι οι πληροφορίες που μας έρχονται σχετικά με το Focus RS500, με τις τελευταίες να κάνουν λόγο για ενδεχόμενο παραγωγής του.

 
Το Ford Focus RS500 ή όπως αλλιώς θα λέγεται η πιθανή ακραία έκδοση του κορυφαίου Focus RS, μας έχει απασχολήσει και στο παρελθόν. Βλέπετε, οι εικόνες που σας παρουσιάζουμε εδώ έχουν αναζωπυρώσει για τα καλά τη φωτιά των φημών και πλέον δεν υπάρχει μόνο καπνός...

Οι εικόνες από το Nurburgring δείχνουν ένα Focus RS το οποίο έχει διαφοροποιημένα αεροδυναμικά βοηθήματα και εισαγωγές αέρα στο καπό. Μάλιστα φήμες κάνουν λόγο για περιορισμό του εξοπλισμού άνεσης και ασφάλειας για εξοικονόμηση βάρους, αλλά και αλλαγές στη μετάδοση. 


Βέβαια, κάποιες άλλες πληροφορίες θέλουν τις εικόνες αυτές να δείχνουν το αυτοκίνητο το οποίο ανήκει σε βελτιωτικό οίκο που κάνει δοκιμές στη γερμανική πίστα.

Πάντως εμείς θεωρούμε αρκετά πιθανό το ενδεχόμενο νέα ειδικής έκδοσης, περιορισμένης παραγωγής του Focus RS, προκειμένου να χτυπήσει σε... νούμερα την Mercedes-AMG A 45.  

Tags: FORD FOCUS, RS, RS500