• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές
2 φωτογραφίες »

Τιμές DS 7 Crossback E-Τense στην Ελλάδα

7.076 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 26/2/2020

Η DS Automobiles λανσάρει στην Ελλάδα το Plug-In υβριδικό DS 7 Crossback E-Tense που συνδυάζει κατανάλωση 1,3 λτ./100 χλμ., ηλεκτρική αυτονομία έως 58 χλμ., 300 ίππους και τετρακίνηση με την φινέτσα και τον premium χαρακτήρα της γαλλικής φίρμας.


Με τη νέας γενιάς επαναφορτιζόμενη υβριδική τεχνολογία E-Tense 4x4, η DS θέλει να αλλάξει τα δεδομένα των premium SUV. Πιο συγκεκριμένα, η νέα έκδοση του DS 7 Crossback E-Tense 4X4 διαθέτει δύο ηλεκτροκινητήρες 80kW (εμπρός/πίσω), έναν κινητήρα εσωτερικής καύσης 1,6 λτ. με απόδοση 200 ίππων και μια επαναφορτιζόμενη μπαταρία ιόντων λιθίου χωρητικότητας 13,2kW.
 
Αποδίδει συνδυαστικά 300 άλογα με μέγιστη ροπή 520 Nm, ενώ παράλληλα διαθέτει τετρακίνηση και ένα drive-by-wire αυτόματο κιβώτιο 8 σχέσεων (ΕΑΤ8). Συνολικά επιτυγχάνει μέση αυτονομία της τάξεως των 58 χλμ. (μέτρηση WLTP) σε λειτουργία μηδενικών εκπομπών, δηλαδή κινούμενο αποκλειστικά με τη χρήση της ηλεκτρικής ενέργειας, καλύπτοντας πλήρως τις καθημερινές ανάγκες αστικής μετακίνησης με μόλις 1 φόρτιση (σε 1 ώρα και 45 λεπτά, με τη χρήση wall box 7,4kW), ενώ εκπέμπει μόλις 31g/km CO2 σε υβριδική χρήση με μέση κατανάλωση 1,3lt/km. Αξίζει να σημειωθεί ότι η συγκεκριμένη διάταξη δεν επηρεάζει τόσο τους χώρους στο εσωτερικό της καμπίνας, όσο και τον χώρο αποσκευών που παραμένουν οι κορυφαίοι στην κατηγορία, απόρροια της ειδικής σχεδίασης της πλατφόρμας EMP2.

To DS 7 Crossback E-Tense 4XPlug-In Hybrid, παρέχεται με υπηρεσίες τηλεματικής, χωρίς καμία απολύτως χρέωση και εφΆ όρου ζωής, οι οποίες δίνουν τη δυνατότητα στους πελάτες να ελέγχουν και να διαχειρίζονται εξ αποστάσεως το αυτοκίνητό τους. Πιο συγκεκριμένα, με την υπηρεσία E-Tense Remote Control, η οποία προσφέρεται μέσω της εφαρμογής MyDS, ο κάτοχος έχει πρόσβαση σε όλες τις σημαντικές πληροφορίες σχετικά με τη διαδικασία φόρτισης του αυτοκινήτου του: το επίπεδο φόρτισης της μπαταρίας, την αυτονομία και το χρόνο που χρειάζεται έως ότου το DS 7 Crossback E-Tense 4x4 Plug-In Hybrid φορτιστεί πλήρως. Παράλληλα μπορεί να ρυθμίσει την επιθυμητή θερμοκρασία στο εσωτερικό της καμπίνας κατά τη διάρκεια της φόρτισής του (λαμβάνοντας ενέργεια από την πηγή και όχι από την μπαταρία, ώστε να μην επηρεαστεί η αυτονομία) ή να προγραμματίσει τη φόρτιση στο σπίτι του, ώστε να επωφεληθεί από τα χαμηλότερα τιμολόγια ηλεκτρικής ενέργειας. Οι ίδιες δυνατότητες παρέχονται μέσω της οθόνης του αυτοκινήτου.

Καταλήγονατας, το Plug-in υβριδικό DS 7 Crossback E-Tense διατίθεται σε 3 εκδόσεις: Be Chic, So Chic και Performance Line. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι βασικές τιμές προ φόρων και των 3 εκδόσεων απαλλάσσονται από τον φόρο εταιρικής χρήσης.
Έκδοση Τιμή σε ευρώ
DS 7 CROSSBACK E-TENSE 4x4 Be Chic 53.890
DS 7 CROSSBACK E-TENSE 4x4 So Chic 54.890
DS 7 CROSSBACK E-TENSE 4x4 Performance Line 55.650

11 διαθέσιμα άρθρα για DS  DS7 CROSSBACK