" />
  • Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Το νέο Ford Fiesta RS, αν βγει στην παραγωγή, θα λανσαριστεί το 2015 στην ευρωπαϊκή αγορά με ένα ακόμα πιο επιθετικό και σπορτίφ body kit από το εικονιζόμενο Fiesta ST.

Το νέο Ford Fiesta RS αναμένεται να τροφοδοτηθεί από ένα 1,6 λτ. turbo 4κύλινδρο μοτέρ, το οποίο θα μπορεί να αποδώσει από 180 έως 230 ίππους (εδώ εικονίζεται το Fiesta ST).

Το νέο Ford Fiesta RS θα διαθέτει αναβαθμισμένα φρένα, ενώ θα διαθέτει εξελιγμένο σύστημα ανάρτησης και διαφορικό περιορισμένης ολίσθησης σε σχέση με το εικονιζόμενο Fiesta ST.

Το 2015 το νέο Ford Fiesta RS;

Διαβάστηκε από 8546 αναγνώστες - Ημερομηνία δημοσίευσης: 8/1/2014

Η Ford σκέφτεται σοβαρά να κατασκευάσει το Fiesta RS και να το λανσάρει το 2015, το οποίο θα φέρει έναν turbo 1.600άρη με απόδοση μέχρι και 230 «άλογα»!

 
Στα πλάνα της Ford φέρεται να βρίσκεται η έκδοση RS του Fiesta. Μάλιστα, σκέψεις υπάρχουν και για το Focus RS, όμως όλα αυτά θα εξαρτηθούν από τη ζήτηση και κατά πόσο οι ιθύνοντες της εταιρείας θα «πεισθούν» πως αξίζει να βγουν τα συγκεκριμένα μοντέλα στην παραγωγή.

Εφόσον λοιπόν το Fiesta RS λάβει το «πράσινο φως» αναμένεται να διαθέτει ένα πιο σπορτίφ πακέτο, με πολύ πιο δυναμικά στοιχεία (σε σχέση με το Fiesta ST, που παρουσιάστηκε πρόσφατα), όπως καινούργιο σπορ σπόιλερ μπροστά και πλαϊνά μαρσπιέ, πιο «φουσκωμένους» θόλους τροχών και έναν νέο διαχύτη πίσω που θα ενσωματώνει τις σπορ απολήξεις του συστήματος εξάτμισης.

Επιπλέον, θα υπάρξουν αναβαθμίσεις στα φρένα, ενώ θα διαθέτει εξελιγμένο σύστημα ανάρτησης και διαφορικό περιορισμένης ολίσθησης (σε σχέση με το Fiesta ST).

Όσον αφορά τα μηχανικά μέρη, αναμένεται να τροφοδοτηθεί από ένα 1,6 λτ. υπερτροφοδοτούμενο 4κύλινδρο μοτέρ, το οποίο θα μπορεί να αποδώσει από 180 έως 230 ίππους.

Τέλος αν όλα πάνε καλά, το νέο Fiesta RS θα λανσαριστεί στην ευρωπαϊκή αγορά το 2015.

Tags: FORD FIESTA