To Best Car 2021 ξεκίνησε! Ψήφισε & κέρδισε 2 αυτοκίνητα

7.032 Επισκέψεις στο άρθρο (26/10/2020)

Βest Car, o διαγωνισμός-θεσμός για τα Καλύτερα και Ασφαλέστερα Αυτοκίνητα της Χρονιάς για την ελληνική αγορά! Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, αναμένεται να συμμετέχουν χιλιάδες αναγνώστες των AutoΤρίτη & NetΤρίτη, οι οποίοι θα ψηφίσουν για το καλύτερο αυτοκίνητο και θα κερδίσουν 2 αυτοκίνητα, για έξι μήνες δικά τους, με όλα πληρωμένα!

Ο διαγωνισµός-θεσµός για την ανάδειξη του Καλύτερου Αυτοκινήτου της Χρονιάς ονοµάζεται Best Car by AutoΤρίτη και είναι ο διαγωνισµός αυτοκινήτου µε τις περισσότερες συµµετοχές στην Ελλάδα. Πάνω από 40.000 µοναδικοί συµµετέχοντες -όλοι εσείς οι αναγνώστες του AutoΤρίτη- ψηφίζουν για το καλύτερο αυτοκίνητο που ήρθε στην ελληνική αγορά ή παρουσιάστηκε στο εξωτερικό µέσα στην χρονιά.

Εντυπωσιακός ο αριθµός των συµµετεχόντων, για ελληνικό διαγωνισµό και αν µη τι άλλο δικαιολογηµένα όλη η αγορά αυτοκινήτου έχει στραµµένη την προσοχή της στην κρίση του αγοραστικού κοινού και στα αποτελέσµατα του διαγωνισµού κάθε χρονιά...

Χρόνος και στάδια διεξαγωγής
Αρχικά, η προ-ανακοίνωση του διαγωνισµού ξεκινάει στο δημοφιλέστερο ελληνικό μέσο για την αγορά του αυτοκινήτου (Autotriti.gr με πάνω από 11.000.000 επισκέψεις στις σελίδες του ΚΑΘΕ μήνα!) στα τέλη Οκτώβρη.
Στη συνέχεια, οι συµµετέχοντες ψηφίζουν (µέχρι και 31 Δεκεµβρίου) ποια κατά την γνώµη τους είναι τα Καλύτερα & Ασφαλέστερα αυτοκίνητα.
Η κλήρωση των µεγάλων τυχερών του διαγωνισµού που κερδίζουν στην κατοχή τους, από ένα αυτοκίνητο για έξι μήνες και ξεχνούν service, ασφάλεια και τέλη (αφού είναι όλα πληρωµένα), ανακοινώνονται στα µέσα Ιανουαρίου, στην τελετή απονοµής των βραβείων του διαγωνισµού Best Car (η οποία παρουσιάζεται LIVE σε τεράστιο κοινό μέσω Live Streaming σύνδεσης).

Τρόπος συµµετοχής
Η ψηφοφορία στο Best Car by AutoΤρίτη γίνεται ηλεκτρονικά, µέσα από ειδική εφαρµογή (πάτα εδώ και ψήφισε) (για προσωπικoύς υπολογιστές, tablets - κινητά τηλέφωνα) του www.autotriti.gr (No1 site αυτοκινήτου στην Ελλάδα). Κάθε αναγνώστης – χρήστης (άνω των 18 ετών και µε έγκυρη άδεια οδήγησης) έχει δικαίωµα µόνο µίας συµµετοχής (γι αυτό και το νούµερο των 40.000 συµµετοχών είναι άκρως εντυπωσιακό µα ταυτόχρονα και υπέρ-αντιπροσωπευτικό δείγµα των προτιµήσεων-επιλογών του ελληνικού αγοραστικού κοινού).

Η ενημέρωση & η ψήφος του κοινού
Πέρα από την καθημερινή ενημέρωση του κοινού μέσα από το autotriti.gr και το ειδικό για την ψηφοφορία site (autotriti.gr/Bestcar) μεγάλη συμβολή στη συμμετοχή θα έχουν και τα ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ ηλεκτρονικά και έντυπα περιοδικά (NetTriti , AutoΤρίτη). Έτσι:
- το κοινό θα έχει δυνατότητα μέσα από 60 τεύχη !!! (στο διάστημα Οκτώβριος-Δεκέμβριος)
- με 1 κλίκ - link (σύνδεση) ή με ένα απλό σκανάρισμα με το smartphone του ενός QR κωδικού
- να οδηγείται στην ειδική εφαρμογή και να καταθέτει την ψήφο του.

Τα αυτοκίνητα που συµµετέχουν
Στην ψηφοφορία Best Car by AutoΤρίτη θα συµµετέχουν όλα τα νέα µοντέλα που ήρθαν ή παρουσιάστηκαν στην ελληνική αγορά µέσα στο 2020. Μοντέλα από όλες τις κατηγορίες αυτοκινήτου, τα οποία ξεχωρίζουν µε την τεχνολογία, την εµφάνιση, την ποιότητα, τους κινητήρες, το value for money χαρακτήρα, τους χώρους, την οδική τους συµπεριφορά ή ο,τιδήποτε άλλο µέσω του οποίου καταφέρνουν να κερδίσουν την προτίµηση του αγοραστικού κοινού.
 
2 ξεχωριστά αυτοκίνητα θα είναι φέτος τα µεγάλα δώρα του διαγωνισµού!
  • Νέο Ford Kuga
  • Νέο Peugeot e-208

Τον Ιανουάριο και LIVE η κορύφωση του διαγωνισµού!
Η µεγάλη βραδιά της απονοµής των βραβείων του Best Car, θα μεταδοθεί αρχές Ιανουαρίου από την αίθουσα εκδηλώσεων του AutoΤρίτη και αποτελεί την κορύφωση του διαγωνισµού. Όλη η αγορά αυτοκινήτου και πάνω από 20.000 κόσμου (µέσω live streaming από την ιστοσελίδα www.autotriti.gr και από τα µέσα κοινωνικής δικτύωσης) παρακολουθούν από τον υπολογιστή ή το κινητό τους, τα αποτελέσματα, για να µάθουν τους νικητές στις επιµέρους κατηγορίες, τον µεγάλο νικητή, δηλαδή το Best Car της χρονιάς και βέβαια τους νικητές των µεγάλων δώρων.

Νικητές του προηγούµενου Best Car

  • Μα τι δώρο! Το premium εσωτερικό, οι µοντέρνες σχεδιαστικές γραµµές και φυσικά το προηγµένο σύστηµα MBUX της Mercedes A-Class αρκούσαν για να αναφωνήσει ο τυχερός νικητής του Best Car 2019 by Autotriti, Δηµήτρης Μαγκιώρης, «µα τι δώρο!».
  •  «Θέλω να ευχαριστήσω την οµάδα του AutoΤρίτη ​​​​​​για το υπέροχο δώρο. Δεν έχω οδηγήσει ποτέ καινούργιο αυτοκίνητο κι έτσι είναι ακόµα µεγαλύτερη η χαρά µου. Συνεχίστε την καλή δουλειά!»
  •  Tο καλύτερο δώρο! «Τι καλύτερος τρόπος για να ξεκινήσει το καλοκαίρι!» αναφώνησε µε χαρά ένας εκ των νικητών του φετινού Best Car by AutoΤρίτη, κος Δηµήτρης Χριστοπέτρος.
  •  «Νιώθω πολύ τυχερός που κέρδισα ένα τέτοιο αυτοκίνητο στο διαγωνισµό σας. Σε ευχαριστώ πολύ AutoΤρίτη!»

Ξέρετε ότι...

  • Ο διαγωνισµός-θεσµός τελείται υπό την αιγίδα της Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιρειών Ελλάδας (ΕΑΕΕ) ενώ ταυτόχρονα υποστηρίζεται από «μεγάλα ονόματα» της αγοράς αυτοκινήτου και των υπηρεσιών-προιόντων αυτοκινήτου (Αutohellas Hertz, AVIN, Falken Hellas).
  • To «Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας Πάνος Μυλωνάς» και η «Αττική Οδός» στέκoνται µεγάλοι αρωγοί στο Best Car 2021 (καθώς η βελτίωση των σύγχρονων αυτοκινήτων, σε παθητική & ενεργητική ασφάλεια προάγει τον στόχο για εκµηδένιση των απωλειών σε ανθρώπινες ζωές στον δρόµο)!
  • Σηµαντικές εταιρείες της ελληνικής αγοράς οι οποίες εστιάζουν, µε συγκεκριµένες δράσεις εταιρικής κοινωνικής υπευθυνότητας, στην προαγωγή της οδικής ασφάλειας, υποστηρίζουν ως αρωγοί-δωροθέτες, τον θεσµό!

Επόμενη σελίδα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στη σελίδα που σας ενδιαφέρει)

FORD E-TRANSIT
NISSAN