2 φωτογραφίες »

Ψηφιακή πρόταση για ένα Camry σε έκδοση wagon.

Γίνεται το Toyota Camry wagon;

2.569 Επισκέψεις στο άρθρο (2/7/2020)

To Camry, ως ένα κατεξοχήν οικογενειακό αυτοκίνητο, θα μπορούσε να λάβει και μια έκδοση wagon για να προσφέρει ακόμα μεγαλύτερους χώρους.


Το Toyota Camry είναι ένα από τα λίγα σεντάν της αγοράς παγκοσμίως που συνεχίζουν να σημειώνουν καλές πωλήσεις παρά την «πίεση» που δέχεται από τα SUV και τα crossover που έχουν κατακλύσει τις αντιπροσωπείες αυτοκινήτων.

Όντας γνωστό πως πρόκειται για ένα μοντέλο που επιλέγεται από οικογενειάρχες, ο ανεξάρτητος σχεδιαστής Nikita Chuyko του kolesa.ru αποφάσισε να παρουσιάσει την δική του πρόταση για το πώς θα μπορούσε να μοιάζει μια wagon έκδοση μοντέλου. Με ένα τέτοιο αμάξωμα, οι πωλήσεις του Camry θα μπορούσαν να αυξηθούν αφού θα μπορούσε να σταθεί ακόμα καλύτερα απέναντι στα SUV χάρη στους μεγαλύτερους χώρους που θα προσφέρει.

Θα προχωρήσει η Toyota στην αναβίωση ενός Camry wagon; Οι πληροφορίες που έρχονται από το εξωτερικό αναφέρουν πως δεν υπάρχουν πολλές πιθανότητες για κάτι τέτοιο, αφού η φίρμα πιστεύει πως μια τέτοια έκδοση θα έκοβε πωλήσεις από το RAV4 ενώ λέγεται πως πως η Toyota θέλει να στηρίξει το Venza wagon, που πωλείται ακόμα σε αρκετές αγορές, αν και δεν έχει εντυπωσιάσει.

Εσείς τι λέτε; Θα θέλατε να δείτε το Camry στην χώρα μας σε έκδοση σεντάν ή ακόμα και wagon;
 

VW LEASEPRO
test center