4 φωτογραφίες »

To Mobi σε έκδοση Trekking.

Ανανεωμένο Fiat Mobi: Σαν Panda, που χορεύει samba!

10.657 Επισκέψεις στο άρθρο (20/10/2020)

To Fiat Mobi αποτελεί μια τίμια επιλογή στην αγορά της Βραζιλίας καθώς πρόκειται για ένα μίνι με crossover χαρακτηριστικά με τιμή από 6.000 ευρώ...

Μετά από τέσσερα χρόνια μετά το ντεμπούτο του στην Λατινική Αμερική, η Fiat προσφέρει μια σειρά από αναβαθμίσεις στο μίνι crossover πόλης αλλά και μια νέα έκδοση. Η καινούρια Trekking έκδοση είναι η νέα προσθήκη που αναφέραμε στον πρόλογο και τοποθετείται στην κορυφή της γκάμας με τον εξοπλισμό της να περιλαμβάνει μπάρες στην οροφή, μαύρη οροφή, μερικώς μαύρο καπό, ζάντες 14 ιντσών, μαύρες θήκες καθρεπτών, εμβλήματα «Trekking» και ειδική υφασμάτινη επένδυση για τα καθίσματα με πορτοκαλί ραφές.

Το Fiat Mobi σε όλες του τις εκδόσεις έχει πλέον μεγαλύτερη απόσταση από το έδαφος κατά 34 χιλιοστά (ήταν 156 χλστ. και έγινε 190 χλστ.) ενώ πλέον λαμβάνει νέα γρίλια με το καινούριο έμβλημα της Fiat και την σημαία της Ιταλίας, ανασχεδιασμένο εμπρός προφυλακτήρα και νέα τάσια για τους τροχούς στις πιο φτωχές εκδόσεις. Αξίζει να αναφερθεί πως το Mobi αποτελεί μία από τις οικονομικότερες προτάσεις της ιταλικής φίρμας που βασίζεται στην πλατφόρμα Fiat Mini, πάνω στην οποία έχουν χτιστεί κατά το παρελθόν μοντέλα όπως το Uno, το Panda, αλλά και η Lancia Ypsilon.

Στην καμπίνα η μεγαλύτερη αναβάθμιση είναι το τελευταίας γενιάς UConnect σύστημα infotainment που συνδυάζεται με 7άρα οθόνη αφής σε όλα τα εξοπλιστικά επίπεδα που είναι συμβατή με πληθώρα λειτουργιών και εφαρμογών όπως Apple CarPlay, Android Auto, συστήματα πλοήγησης κ.α. Αλλαγές στο μηχανοστάσιο δεν υπάρχουν, άρα το Fiat Mobi συνεχίζει να εξοπλίζεται με έναν τετρακύλινδρο κινητήρα 1.0 λτ. διπλού καυσίμου (βενζίνης – αιθανόλης) απόδοσης 75 ίππων.

Οι τιμές του στην αγορά της Βραζιλίας ξεκινούν από 6.000 ευρώ. Θα θέλατε να δείτε κάτι αντίστοιχο στην Ευρώπη και στην Ελλάδα ή προτιμάτε αισθητικά το Panda, που αυτή την περίοδο προσφέρεται από 11.400 ευρώ στην υβριδική του έκδοση, τιμή που το καθιστά το πιο προσιτό υβριδικό μοντέλο της ελληνικής αγοράς;

OPEL NEA MONTELA
test center