H Naomi Osaka μαζί με τη νέα της κατάκτηση.

To Nissan GT-R στα «χέρια» πρωταθλήτριας (pic)

2.452 Επισκέψεις στο άρθρο (13/11/2018)

Τη νέα του στέγη βρήκε ένα Nissan GT-R NISMO, το οποίο μάλιστα δεν πέρασε στα χέρια κάποιου πλούσιου άντρα λάτρη των γρήγορων αυτοκινήτων, αλλά μίας 21χρονης τενίστριας κάτοχο Grand Slam. Ο λόγος για την Naomi Osaka.

Η 21χρονη αθλήτρια η οποία πριν από λίγο καιρό κατέκτησε το Grand Slam της Νέας Υόρκης κόντρα στο μεγαθήριο του αθλήματος Serena Williams, φαίνεται πως ψάχνει ένα πιο γρήγορο τρόπο για να μεταβαίνει στις καθημερινές της προπονήσεις και έτσι αποτελώντας πρέσβειρα της Nissan αποφάσισε να επιλέξει ένα από τα αυτοκίνητα της ιαπωνικής μάρκας, καταλήγοντας στο Nissan GT-R NISMO.
Η Osaka, η οποία κατάγεται από την Ιαπωνία, αλλά μένει μόνιμα και προπονείται στις Ηνωμένες πολιτείες, παρέλαβε το νέο της αυτοκίνητο στο σπίτι της στο Boca Raton της Florida και στη συνέχεια καμαρώνοντας για το επίτευγμά της έβγαλε τις πρώτες αναμνηστικές φωτογραφίες με το ασημί GT-R 600 ίππων, τις οποίες και δημοσίευσε στους λογαριασμούς της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
 
Όπως είναι φυσικό τα σχόλια που ακολούθησαν ήταν αρκετά, ενώ η αλήθεια είναι πως η 21χρονή Naomi έκανε πολλούς να ζηλέψουν.

Δείτε τις εικόνες.

BRIDGESTONE TURANZA 6
moto