• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Tο LC F σκοπεύει να φτάσει τις επιδόσεις GT-R Νismo αλλά ταυτόχρονα να προσφέρει και την πολυτέλεια και το φινίρισμα επιπέδου BMW M6 και Mercedes AMG GT.

Αυτή τη στιγμή το LC 500 ζυγίζει 1.940 κιλά.

To GT-R της Lexus

Διαβάστηκε από 4231 αναγνώστες - Ημερομηνία δημοσίευσης: 18/7/2017

Μεγάλες είναι οι βλέψεις που έχει η Lexus για το LC F μοντέλο της. Δείτε τι έχει γίνει γνωστό και πότε πρέπει να το περιμένουμε.

 
To Lexus LC F διαρρέεται ότι είναι σχεδόν έτοιμο να κάνει το ντεμπούτο του το 2019 και να γίνει ανταγωνιστής του Nissan GT-R Nismo και της Mercedes-AMG GT.

Δημοσιεύματα στον ιαπωνικό Τύπο αναφέρουν ότι το LC F σκοπεύει να φτάσει τις επιδόσεις GT-R Νismo αλλά ταυτόχρονα να προσφέρει και την πολυτέλεια και το φινίρισμα επιπέδου BMW M6 και Mercedes AMG GT.
 
Στην απλή του έκδοση, το LC 500 προσφέρεται με έναν ατμοσφαιρικό κινητήρα V8 χωρητικότητας 5,0 λίτρων και με έναν 3,5 λτ V6 παράλληλα με ένα ηλεκτρικό μοτέρ στην υβριδική του έκδοση. Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, ο V8 θα υπερσυμπιεστεί και θα φτάσει σε απόδοση τα 600 άλογα. Κάτι τέτοιο θα είναι αρκετό σύμφωνα με την εταιρεία να βρει απήχηση στο κοινό.

Κύκλοι γύρω από την εταιρεία αναφέρουν ότι ίσως η Lexus θα πρέπει να προσανατολιστεί στη μείωση του βάρους του LC F αν και μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει κάποια κίνηση προς αυτή την κατεύθυνση. Αυτή τη στιγμή το LC 500 ζυγίζει 1.940 κιλά.

Tags: LEXUS, LC 500, LC F
 

LEXUS - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

περισσότερα »

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΞΕΣΟΥΑΡ & ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

Ελεύθερο Κείμενο
Κατηγορία/Υποκατηγορία
Μάρκα
Μοντέλο
Χρονολογία
 
Τιμή από
Τιμή έως
Εργοστασιακός Κωδικός