To μπροστά μέρος του EV5 concept.
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

To μπροστά μέρος του EV5 concept.

Το νέο Kia EV5 θα κάνει ντεμπούτο αυτό το μήνα

2.476 Επισκέψεις στο άρθρο (4/8/2023)

Επεκτείνει την πλήρως ηλεκτρική της γκάμα η Κορεάτικη εταιρεία και αυτόν τον μήνα θα την παρουσιάσει στην Κίνα. Θα ονομάζεται EV5 και θα συμπληρώσει το ΕV6 και το EV9.

Πρόσω ολοταχώς στην πρίζα η Kia!

Το πρώτο πλήρως ηλεκτρικό όχημα της σειράς EV της Κia ήταν το EV6 το οποίο εμφανίστηκε τον Μάρτιο του 2021 και βασίστηκε στην πλατφόρμα E-GMP, την οποία μοιράζεται με το Ioniq 5. Δύο χρόνια μετά ανακοινώθηκε και παρουσιάστηκε το EV9, το οποίο είδαμε από κοντά στη Φρανκφούρτη, και σήμερα πλέον έρχεται η εταιρεία και ανακοινώνει πως το νέο EV5 θα παρουσιαστεί στην Κίνα στις 25 Αυγούστου. Το νέο αυτοκίνητο θα μοιάζει με το EV9 τόσο εξωτερικά όσο και εσωτερικά, ωστόσο σε αντίθεση με τον μεγαλύτερο αδερφό του, δεν θα διατίθεται με 7 καθίσματα.

Η εταιρεία σκοπεύει να κυκλοφορήσει αυτοκίνητα για να ολοκληρώσει μια γκάμα που θα ξεκινάει από το μικρό EV1 και θα καταλήγει στο μεγαλύτερο ΕV9, όπως μας είχε αποκαλύψει σε συνέντευξή του ο Έλληνας Director of Product & Pricing της Kia Ευρώπης, Αλέξανδρος Παπαπετρόπουλος. Εάν σκεφτούμε όμως ότι η εταιρεία έχει ανακοινώσει συνολικά 14 (!) νέα ηλεκτρικά αυτοκίνητα, περιμένουμε να δούμε και τους αριθμούς να αυξάνονται.

Πατήστε στην εικόνα για να δείτε τη συνέντευξη ή scrollάρετε παρακάτω για να διαβάσετε την υπόλοιπη είδηση.

Συνέχεια του άρθρου >>>
Mercedes
skoda