To Kimera EVO37 τιμά στο Μόντε Κάρλο τη «θρυλική» Lancia 037
3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

To Kimera EVO37 τιμά στο Μόντε Κάρλο τη «θρυλική» Lancia 037

2.043 Επισκέψεις στο άρθρο (21/1/2022)

To Kimera EVO37 είναι η μετενσάρκωση της θρυλικής Lancia 037 και αναμένεται να λάβει μέρος στο shakedown του Ράλι Μόντε Κάρλο στο WRC για να τιμήσει με αυτόν τον τρόπο τον προγονό του!

39 χρόνια μετά τη νίκη του Walter Rohrl

Το 1983 ο Walter Rohrl κέρδισε το Ράλι Μόντε Κάρλο οδηγώντας μία Lancia 037, το τελευταίο πισωκίνητο αυτοκίνητο που κατέκτησε έναν τίτλο WRC. Φτάνοντας στο σήμερα η Kimera Automobili, μέσω του EVO37 θα συμμετάσχει στο shakedown του ίδιου Ράλι για το 2022 με σκοπό να τιμήσει το ιταλικό αγωνιστικό μοντέλο και τη νίκη του προ 39 ετών.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Ειδική εξωτερική εμφάνιση

Μάλιστα το Kimera EVO37 θα έχει ειδική για την περίσταση εξωτερική εμφάνιση με τα λογότυπα της Pirelli προκειμένου ταυτόχρονα να γιορτάσει τα 150 χρόνια της εταιρείας ως κατασκευάστρια ελαστικών. Όπως βλέπουμε στις εικόνες το αγωνιστικό συνδυάζει στο αμάξωμά του χρώματα όπως το λευκό, το κόκκινο, το μαύρο και το κίτρινο.

Οδηγός ο Petter Solberg

Το πλήρωμα αποτελείται από τον Petter Solberg, βετεράνο οδηγό του WRC και πρωταθλητή του 2003, μαζί με τον Mario Isola, Επικεφαλής Μηχανοκίνητου Αθλητισμού της Pirelli. Μετά το shakedown και όλο το Σαββατοκύριακο (22-23/1), το αυτοκίνητο θα εκτίθεται στο Place du Casino de Monte-Carlo. Συνέχεια του άρθρου >>>
Mercedes
skoda